Ahogy beszámoltunk róla, a Liverpool szerdán 2-0-s győzelmet aratott az Arsenal otthonában, ezzel egy pontra megközelítette az éllovas Manchester Cityt az angol bajnokságban.

A mérkőzés után a vendégek német vezetőedzője, Jürgen Klopp nyilatkozatában határozattan kiállt a sokat kritizált jobbhátvédje, Trent Alexander-Arnold mellett.

Ha valaki azt mondja, hogy Trent nem tud védekezni, akkor álljon elém és leütöm

– jelentette ki a német menedzser. – Ezt már nem hallgatom tovább! Nem tudom, mit kellene máshogy csinálnia – fogalmazott a tréner, majd megjegyezte, hogy Alexander-Arnold a mérkőzésen remekül semlegesítette az Arsenal tehetséges támadóját, Gabriel Martinellit.

Érzelemdús nyilatkozatból a hazai oldalon sem volt hiány: Mikel Arteta a Premier League sűrű kiírását kritizálta, hiszen szerinte Arsenal igazságtalan helyzetbe került azzal, hogy szűkös időn belül kell játszania a mérkőzéseit.

– Köszönöm a Premier League-nek, hogy előnyös helyzetbe hoznak olyan csapatokat, mint a Chelsea vagy a Manchester United. Igazán segítőkész a sorsolás – tette hozzá ironikusan, majd kiemelte, hogy az Arsenal szimpatizánsai és a klub számára sem fair ez a menetrend.

BL: “Juventus = nulla”; Allegri és Tuchel is kiakadt, a Chelsea-szurkolók balhéztak – videók, visszhangok