Kiesés elől menekülő alakulatok csatáznak szombaton délután az Olimpiai Stadionban: a Hertha a Kölnt látja vendégül. A kék-fehéreknél Nouri mester legutóbb győzelemre vezette a fővárosiakat (Paderborn 1-2), de még nem tudott elszakadni a gárda a veszélyes zónától. A kecskések szeszélyesen teljesítenek, a múlt hétvégén a bajorok gáláztak náluk, de előtte kiütötték a Freiburgot. Ma nyílt mérkőzést várunk, így a gólváltás opciót javasoljuk 1,65-ért.

A Serie A sereghajtójához látogat a bajnok szombaton kora este. Az edzőváltás után sem jött össze a pontszerzés a ferraraiaknak, csak megnehezíteni tudták a Lecce dolgát, végül 2-1-re kikaptak Di Biagio fiai. Sarri mester alakulata a Bresciát győzte le legutóbb, így ismét a tabella élén áll, de a Lazio-Inter páros ott liheg a nyakán. A zebrák hektikusan teljesítenek az idei kiírásban, feltűnően sok gólt kapnak. Ezen a mérkőzésen mindkét csapatnak csak a győzelem lenne elfogadható eredmény – az az érzésünk, hogy a torinóiak ünnepelhetnek majd, és lesz legalább 3 találat a kilencven perc során – ez így már csaknem dupla pénzt ér.

Vasárnap délután Bergamóba látogat a Sassuolo. A hazaiak parádésan futballoztak szerdán a BL-ben, és ennek eredményeként tekintélyes előnyből várhatják a folytatást (4–1, Valencia). A bajnokságban is jól megy Ilicicéknek, a 4. helyen tanyáznak. Mai ellenfelük a felettébb szeszélyes Sassuolo lesz, amely a középmezőny tagja. A zöld-feketék legutóbb otthon kaptak ki a Parmától, és rájuk nem jellemző módon nem lőttek gólt. Ma minden bizonnyal nem a védekezésről szól majd a kilencven perc, a gólváltás overrel megtámogatva már 1.8 körül fizet az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!