Múlt heti duplája után Sallai Roland ismét az APOEL kezdőcsapatának a tagja volt az Ermis elleni hazai bajnokin. A találkozó gyors gólváltással kezdődött, majd a hajráig maradt az 1-1-es állás. A 80. percben azonban jó labdát kapott a magyar csatár, és 14 méterről a rövid sarokba bombázott. Az APOEL ezzel nyert 2-1-re. Sallainak kilencedik bajnokiján ez volt az ötödik találata. Az APOEL harmadik a tabellán, de egy meccsel kevesebbet játszott, mint a három ponttal előtte álló listavezető.

A szlovák élvonalban a DAC Vida Krisztopherrel, Kalmár Zsolttal és Mervó Bencével állt fel, és játszott 0-0-s döntetlent a Presov ellen. Vida az 56., Mervó a 63. percig volt a pályán, Kalmár végigjátszotta az összecsapást.

A Slovan 1-1-re végzett a Trencsénnel, Holman Dávidot a szünetben lecserélte edzője. A Slovan és a DAC is 31-31 ponttal áll – előbbi a negyedik, utóbbi az ötödik.

László Csaba együttese, a Dundee United 2-1-re nyert a Dunfermline ellen a skót másodosztályban, és mivel a St. Mirren kikapott, így az élre állt a magyar edző csapata.

A Legia Varsó 2-2-t játszott a Sandecja otthonában a lengyel élvonalban. A hétközben sokat bírált Nagy Dominik nem volt a keretben. A Termalica 4-2-re kikapott a Zaglebie Lubin otthonában. Kecskés Ákos a cserepadon kapott helyet.

A Real Oviedo 2-0-ra nyert a Lorca ellen, idegenben a spanyol második vonalban. A sérüléséből visszatérő Hidi Patrik a 90. percben állt be a vendégekhez.

A Rapid 0-0-t játszott a Wolfsberger ellen az osztrák első osztályban. Szántó Tamás a cserepadról nézte a meccset.