“Ha ezt tudtam volna!” – ez a mondat gyakran kicsúszik a sportfogadók szájából egy-egy mérkőzést követően, amikor rácsodálkoznak arra, milyen nagy oddsot foghattak volna egy-egy meglepetésszerű opció megfogadásával.

Ebben a cikkünkben mi is összeszedtünk néhány olyan szorzót a TippmixPro segítségével a vasárnapi Eb-slágermeccs, a Belgium-Portugália után, amik bizony nagyon szép summát hoztak a konyhára a szerencsésebbeknek.

Ha például valaki számított arra, hogy a Borussia Dortmund szélsője, Thorgan Hazard gólt szerez, akkor 5.5-szeres oddsot találhatott el, de ha valaki még bevállalósabb volt és megérezte a pontos végeredményt, azaz hogy Belgium 1-0-ra nyer, akkor 7-szeres szorzóval vehette fel nyereményét.

Az pedig már csak hab lehetett a tortán, ha a szerencsés fogadónak sikerült eltalálnia az első félidő pontos eredményét és a végeredményt is, ebben az esetben ugyanis a Belgium 1:0/Belgium 1:0 opció 17-es oddsot ért.

Szintén szép szorzóra csaphattunk volna le, ha arra fogadunk, hogy az első gól a 30. és a 45. perc között esik, ez 4.65-szörös pénzt hozhatott volna a konyhára.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Foci Eb: Csak a túlóra dönt majd a horvát-spanyol rangadón? – ezekkel a tippekkel nyerhetsz sokat*