Horvátország-Spanyolország nyolcaddöntővel folytatódnak az Európa-bajnokság küzdelmei. Két olyan csapat játszik egymás ellen, amelyeknek komoly nehézségeik voltak a kontinenstorna elején. Végül aztán Horvátország meggyőző játékkal, 3-1-re múlta felül a skótokat, míg Spanyolország a Szlovákia elleni kiütéses, 5-0-s győzelemmel jutott be az egyenes kieséses szakaszba.

Zlatko Dalić, a horvátok szövetségi kapitánya két kulcsjátékosára nem számíthat, hiszen Dejan Lovren sárga lapos eltiltását tölti, Ivan Perišić koronavírusos lett a nyolcaddöntő előtt. A másik oldalon pedig Luis Enrique feje David de Gea combsérülése miatt fájhat. Mindezek tekintetében a spanyolok rendes játékidőben történő sikerére 1.6-szoros odds érhető el, a döntetlen 3.8-as, a horvát győzelem 6.5-ös szorzóval fizet.

Aki “gólokban utazik”, annak kecsegtető ajánlat lehet, ha a mai meccsen 2,5-nél több gól lenne a koppenhágai Parken Stadionban, ebben az esetben 2.08-szoros összeget lehet bezsebelni. Mint ismert a két csapat legutóbbi két mérkőzésén, a 2018-as Nemzetek Ligája-csoportmeccsükön mindkét csapat betalált, és összesen 11 gól született. A góloknál maradva pedig aki nagyobb oddszra vadászik, annak a mindkét csapat rúg gólt opciót ajánljuk, erre az opcióra 2.15-szörös pénzt fizet a TippmixPro.

Jelentős összeget fizethet a TippmixPro, ha pontosan eltaláljuk a gólszerzőket: Luka Modrić esetleges találata 6-szoros, Álvaro Morata gólja 2.5-szörös pénzt hozhat a konyhára.

Ami pedig a továbbjutást illeti, a papírformának megfelelően a spanyolokat tartják esélyesebbnek a bukik 1.27-szeres oddsszal, míg a horvátokat jóval esélytelenebbnek tartják, így nem véletlen, hogy az esetükben 3.85-szörös hozadéka lehet, ha bejutnak a legjobb nyolc közé.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)
 


Foci Eb: “Ha ezt tudtam volna!” – így lehetett meggazdagodni Ronaldóék kiesésén*