“Ha ezt tudtam volna!” – ez a mondat gyakran kicsúszik a sportfogadók szájából egy-egy mérkőzést követően, amikor rácsodálkoznak arra, milyen nagy oddsot foghattak volna egy-egy meglepetésszerű opció megfogadásával.

Ebben a cikkünkben mi is összeszedtünk néhány olyan szorzót a TippmixPro segítségével a keddi elődöntő, az Olaszország-Spanyolország után, amik bizony nagyon szép summát hoztak a konyhára a szerencsésebbeknek.

Ha például valaki megérezte, hogy az Eb-n remek formába lendült Federico Chiesa az osztrákok után a spanyoloknak is betalál, akkor az a szerencsés fogadó 4-es oddsot pipálhatott ki.

Az is szép kis összeget hozhatott a konyhára, ha sikerült eltalálni, hogy az első gól a “félidőtől-59:59” közötti időszakban esik, ez ugyanis 6,75-ös szorzóval fizetett a TippmixPro oldalán.

Talán mondani sem kell, hogy az egyik legnagyobb oddsot akkor találhattuk volna el, ha a góltotós megérzésünk makulátlan, a “Döntetlen 0:0/Döntetlen 1:1” – azaz a félidő és a végeredmény pontos eltalálása – ugyanis 16-os oddsot ért a TippmixPro oldalán.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Foci Eb: Ezekkel a tippekkel még izgalmasabbá teheted az angol-dán elődöntőt*