Szerdán az A-csoportban már a második forduló veszi kezdetét az Európa-bajnokságon, a játéknap legizgalmasabbnak ígérkező találkozóján pedig a nyitómeccsen 3-0-ra győzedelmeskedő Olaszország fogadja az egypontos svájciakat a római Olimpicóban. Mindkét csapat összességében jó formában várja a mérkőzést: Roberto Mancini szövetségi kapitány vezetésével közel három éve, 2018 szeptembere óta nem kapott ki Olaszország, amely így 28 meccses veretlenségi sorozatot állított fel, továbbá zsinórban kilenc győzelemnél tart, míg a svájciak nyolc találkozó óta nem találtak legyőzőre.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

Az első fordulóban mutatott teljesítmények és a hazai pálya miatt talán kijelenthető, hogy a mérkőzés esélyese Olaszország, amelyre jelenleg 1.69-szeres szorzót kínál a TippmixPro. Ez az odds kedd este még 1.58 volt, ami azt jelzi, hogy meglepő módon sokan bíznak a meglepetésben, akik így gondolkoznak, ők 3.75-ös oddsért fogadhatnak a döntetlenre, míg a svájci győzelem 5.5-ös oddsot ér.

Mint ismert, a nyitómeccsen már bejött a tippünk arra, hogy Ciro Immobile gólt szerez, és ezúttal is úgy érezzük, hogy a remek formában lévő támadó beköszön majd Sommernek, ha pedig így lesz, akkor egy egész kecsegtető 2.4-es szorzót foghatunk.

Akárcsak Törökország ellen, ezúttal is nagy valószínűség szerint az olaszok egyik fontos fegyvere lesz a pontrúgás, így talán jó eséllyel várhatjuk azt, hogy sok szögletet fog rúgni a Squadra Azzurra. A törökök ellen nyolc sarokrúgást végeztek el az olaszok, amennyiben ezúttal is sikerül legalább ennyit teljesíteniük, úgy 2.46-szoros pénzt fizethet érte a TippmixPro.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Foci Eb: “Felfaltuk a magyarokat, Európa Ronaldo lábai előtt hever, szívbetegeknek ez nem ajánlott” – portugál lapszemle