– Az edzőváltás óta – arra gondolok, amikor is Horváth Ferencet váltotta Bekő Balázs – gyakorlatilag azt lehetett tapasztalni, hogy valami megváltozott a csapatnál úgy, ahogy addig az nem volt tendencia – kezdte Tiba István, a balmazi utánpótlás elnöke a klub hivatalos honlapján. – A rend és a fegyelem felbomlott. Nem volt meg az az egység, amit előtte tapasztaltunk. Már nem volt meg az összhang a hétköznapokban, az edzések előtt, és után, valamint hétvégén sem. Ha pedig a mindennapokban nincs meg a rend, akkor hogy várhatnánk, hogy meglegyen a hétvégén, a mérkőzések előtt és a mérkőzésekre?! Sajnos ebben igazunk is lett, látható, hogy az első tizenegy fordulóhoz képest sokkal gyengébben szerepeltünk azt követően.

Vannak olyan dolgok itt Balmazújvároson – bár mi “csak” egy kis csapat vagyunk -, amit nem tudunk elfogadni, és nem engedjük, hogy teret nyerjen. A vége pedig mindennek az lett, hogy szerződést bontottunk Bekő Balázzsal – zárta a vezető.

Ugyanakkor Bekő Balázs honlapunknak azt mondta, az ő lelkiismerete tiszta, mindent megtett a csapat jó szerepléséért, amely 21 forduló után a kieső, 18. helyen található.

“Azt fogják gondolni, hogy nem vagyok normális” – megszólalt a 2 hónap után elküldött Bekő