Már biztos lehet a Fradi válogatott igazolása: Eltérő információk a vételárról

Konkrét megállapodásról és állítólagos vételárról (árakról) is írnak Horvátországban, illetve Albániában. Uzuni hamarosan FTC-játékos lehet. Részletek itt!

Rogan előző csapatától érkezett középpályás Újpestre – sajtóhír

Egybehangzó külföldi sajtóinformációk arról számolnak be, hogy a 29 éves játékos, Miroslav Bjelos már alá is írta szerződését Predrag Rogan együttesénél. Bővebben itt!

Megerősítve: Magyar válogatott kerettagot igazolt a Honvéd a Viditől

A ZTE-nél kölcsönben remek szezont produkáló Tamás azért is választotta a Honvédot, mert egy dobogóért küzdő, nemzetközi porondon is szereplő csapatban bizonyíthat. A részletek itt!

Vidi: Kétmillió euróra becsült válogatott játékost igazolhatnak – sajtóhír

A szerb válogatottban a Paraguay elleni felkészülési találkozón debütáló kapus, Emil Rockov a külföldi hírek szerint már megérkezett Székesfehérvárra. A részletekről itt olvashatsz!

MTK: Szerződést hosszabbított az utánpótlás-válogatott szélső – hivatalos

Polyák Balázs sportigazgató szerint Schön Szabolcs a magyar labdarúgás egyik meghatározó játékosa lesz a jövőben. Kattints a részletekhez!

NB I: A Puskás Akadémia magyar válogatott szélsővel is tárgyal

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt elárulta, egy magyar válogatott szélső megszerzéséről. Itt vannak a részletek!

Honvéd: “Ez a keret tökéletes a nemzetközi kupaszereplés kivívására” – Bódog Lanzafame jövőjéről is beszélt

A kupagyőztes Budapest Honvéd labdarúgócsapatának a következő idényben is az a célja, hogy kiharcolja a nemzetközi szereplés jogát. Nyilatkozatok és részletek itt!

Minden magyar átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban!

Bőléről tárgyal a ZTE, a félpályás gólt szerző játékos hosszabbított – hazai átigazolási hírek