Korábban már beszámoltunk arról, hogy a horvát élvonalból szerződtethet válogatott szélsőt a Ferencváros az albán Myrto Uzuni személyében. Ahogy írtuk, komolyan felmerült a játékos szerződtetése, a napokban intenzíven dolgoztak rajta a ferencvárosi vezetők, így jó eséllyel a zöld-fehérekhez kerül az albán szélső.

A legfrissebb horvátországi hírek szerint a Lokomotiva Zágráb 25 éves játékosa ügyében már a megállapodás is megszületett, így eldőlt, hogy az olasz és spanyol klubok által is keresett Uzuni a Fradinál folytatja, sőt, a Vecernji List a szélső árát is tudni véli, e szerint az FTC 1,8 millió eurót fizethet érte. Annyit tesznek hozzá a lapnál, hogy a 9 bajnoki gólnál járó támadóra a horvát élvonalbeli bajnokság hátralévő két fordulójában még számíthat majd a harmadik helyen álló fővárosi klub.

Albán sajtóhírek is azt állítják eközben, hogy valóban megszületett a megállapodás az 5-szörös válogatott futballista ügyében, és a fjala.al úgy tudja, hogy a szerződést a napokban alá is írhatják a felek. A portál is említ egy állítólagos vételárat, e szerint a Ferencváros a Horvátországban emlegetett összegnél valamivel kevesebbet, 1,55 millió eurót fizethet kiszemeltjéért.

Egy tavaly készült összeállítás a támadóról: