Fradi: Romániából érkezett több poszton is bevethető francia játékos – hivatalos

A Voluntarinál az esetek többségében középső középpályásként játszott, de korábbi edzői a védelemben és a középpálya más részein is bevetették Aïssa Laïdounit. Részletek itt!

Megerősítve: Portugáliában folytatja a ZTE-től távozó támadó

A hírek szerint négy évre kötelezte el magát a portugál első osztályba feljutó Nacionalhoz Bobál Gergely, akinek a menedzsere úgy véli, korlátlan lehetőségek várják Cristiano Ronaldo szülővárosában. Bővebben itt!

Napokon belül befuthat a Vidi spanyolországi igazolása – sajtóhír

Emmanuel Lomotey ügyében már megegyezésről írnak: egy külföldi portál úgy tudja, elviekben már nincs akadálya annak, hogy a spanyol másodosztálytól elbúcsúzott Extremadura ghánai középpályása a MOL Fehérvárnál folytassa pályafutását. További információk itt!

NB II: Így alakul a futballmagyarok sorsa – ezért játszhat szudáni válogatott a másodosztályban

Az előző hónapokban ugyan arról is lehetett hallani, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség szigoríthatja a futballmagyarokra vonatkozó szabályát, ám úgy tudjuk, a jövő héten induló NB II-es idényben még nem lesz változtatás. Cikkünket a témában itt olvashatod.

NB I: Közel 4000 nap után vált klubot az egyik leghűségesebb játékos – az NB II-ben folytatja

Nagyon érzékenyen érinti a paksi búcsú Bartha Lászlót, aki a másodosztályú Pécsi MFC-ben folytatja karrierjét. A részletekért kattints ide!

Minden magyar átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban!

Már orvosin a Loki támadója, hamarosan aláír új csapatához – hazai átigazolási hírek