Mint honlapunkon is többször írtunk róla, az előző idény vége óta nincs csapata Dzsudzsák Balázsnak, aki a 2017/2018-as szezont követően nem hosszabbított szerződést emírségekbeli csapatával, az Al-Wahdával. A 96-szoros válogatott szélsőt azóta összeboronálták a Fradival és a Vidivel, valamint több külföldi együttessel is, ám már augusztus utolsó napjait írjuk, és Dzsudzsáknak még mindig nincs csapata.

A Ripost szerint ennek elsősorban a 31 éves játékos magas fizetési igénye az oka. Dzsudzsák mind az Emírségekben, mind azt megelőzően Törökországban, illetve orosz csapatainál is busás fizetésben részült, sajtóhírek szerint ez az összes legutóbbi állomáshelyén évi 3,5 millió euró (mintegy egymilliárd-százharmicmillió forint) volt. Ezt az összeget azonban nemcsak Magyarországon, nyugati bajnokságokban is nehezen adják meg egy, az elmúlt években a topbajnokságoktól és a topformától távol kerülő futballistának.

A MOL Vidi FC biztos nemzetközi (BL vagy EL) csoportkörös szereplése kapcsán vetődött fel legutóbb, hogy Magyarországon folytathatja, akkor azonban úgy értesültünk, nincs képben a szélső leigazolása Fehérváron.

Azóta szóba hozták Premier League-csapattal is, legutóbb pedig a német másodosztályú Hamburg lehetséges jelöltjei között emlegette egybehangzóan több német portál. A Ripost azonban úgy tudja,

az üzletből nem lett semmi, a Bundesliga II-es csapatnál ugyanis megdöbbentek Dzsudzsák fizetési igényei hallatán.

A játékos számára a válogatottság szempontjából is égetően fontos lenne, hogy csapatot találjon: Marco Rossi szövetségi kapitány egyértelművé tette, amíg nem lesz játékban, nem számíthat a válogatott meghívóra Dzsudzsák, az olasz szakember pedig tartotta a szavát, és kihagyta a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretből a támadót.