Hivatalos: Határon túli magyar a Puskás Akadémia új igazolása

A Nyitrán nevelkedett belső védő, Krizan Richárd egy alkalommal már tagja volt az U21-es szlovák válogatottnak is. A játékos már meg is szólalt az aláírás után.

Angliából tartanak be a Vidinek: Ezért áll az új igazolás ügye – sajtóhír

Angliai lapértesülések szerint a Leeds United addig nem akarja elengedni mostani, spanyolországi kölcsönjátékából a Vidi által kiszemelt szélsőt, Hadi Sackot, amíg nem sikerül biztosan klubot találnia a játékosnak – nem akarják ugyanis állni a fizetését. A történet részleteiért kattints ide!

A Fradi első szír játékosa: “Remélem, hogy nem okozok csalódást”

A Ferencváros legújabb szerzeménye elmondta, nagyon örül annak, hogy aláírhatott a zöld-fehérekhez, és szeretne bizonyítani az új csapatában. Ammar Ramadan elárulta azt is, miért választotta a Fradit. Bővebben itt!

DAC: “Ha a Fradi vagy a Vidi bekopogtat egy ajánlattal, meg kell hallgatnunk őket” – interjú a szlovák-magyarról és az NB I-es piacról, pénzekről

Csak azért nem igazolnak le senkit, mert magyar, de bátran nyúlnak a fiatalokhoz, akiket aztán megfelelő ajánlat esetén értékesítenek is, ahogy tették például Bayo és a Celtic esetében. A Ferencvárossal vagy a Vidivel, de a Slovannal sincsenek egy súlycsoportban anyagilag, ennek ellenére évről évre lépkednek előre, az új stadion és az akadémia, valamint a csapat játékstílusa pedig egyre vonzóbbá teszi az átigazolási piacon is a klubot. A dunaszerdahelyi DAC belga sportigazgatója, Jan Van Daele a csakfoci.hu-nak adott interjút, érintve a közelgő szlovák-magyar Eb-selejtezőt is. Olvasd el ide kattintva!

Szaúd-Arábiába igazolt a hírek szerint a Fradi által is kiszemelt fehérorosz válogatott középpályás, Nyitráról igazolhatott a Dunaszerdahely, Fernando szerint a jelenlegi DVTK is versenyképes – minden hazai átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban:

Eddig írt alá a Fradihoz a legújabb igazolás – hazai átigazolási hírek