Honlapunk is beszámolt arról, hogy a Ferencváros leigazolta a Juventus korábbi játékosát, Ammar Ramadant. A 18 éves szír támadó a szerződésének aláírása után először nyilatkozott a FradiMédiának.

Nagyon boldog, hiszen ez az első felnőtt szerződésem. Örülök, hogy itt lehetek a Ferencvárosnál. Magyarország nagy futballmúlttal rendelkezik, a Fradi pedig egy óriási klub, amely vezeti a bajnokságot – kezdte Ammar Ramadan a FradiMédiának. – Két évet töltöttem el a Juventusnál, eközben pedig bemutatkozhattam Szíria U19-es válogatottjában. Most azonban már a Fradi sikereiért fogok dolgozni, és remélem, hogy nem okozok csalódást.

A zöld-fehérek új szerzeménye csatárt és az ék mögötti támadót szeret leginkább játszani. Hozzátette számára a legfontosabb, hogy eleget tegyen annak, amit az edzője elvár tőle. Ramadan természetesen a Juventusnál eltöltött időszakára is kitért.

Nehéz lett volna odakerülni az első csapathoz, hiszen ott olyan világsztárok játszanak, mint Cristiano Ronaldo vagy Paulo Dybala. Olyan klubot kerestem, amelyben játéklehetőséghez jutok. A korom alapján játszhatok az U19-eseknél is, de szeretném bizonyítani, hogy a felnőttek között a helyem – tette hozzá.

Fradi: Leigazolták a Juventus korábbi csodagyerekét – videó