Fotó: fradi.hu

Utánpótlás: Tanítanivaló kispesti támadás és ferencvárosi presszing is hozott szép gólt - videók

Két találat a hétvégi utánpótlás-bajnokságokból, amit érdemes megnézni.
Csakfoci.hu 2024. március 26., kedd 17:31
Fotó: fradi.hu
Két találat a hétvégi utánpótlás-bajnokságokból, amit érdemes megnézni.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 26., kedd 17:31

Az elmúlt héten is voltak figyelemreméltó megmozdulások a magyar utánpótlás-bajnokságokban.

Az U16-os bajnokság dobogóján álló Ferencváros a Fehérvár ellen fordított és nyert 2-1-re: a zöld-fehérek második gólja egy szép letámadás után született, ezt a későbbi gólszerző, Bokros Bertold indította meg, aki Petró Gergő segítségével labdát is szerzett, majd egy gyönyörűen visszakapott passz után pöckölt a rövid sarokba.

Forrás: Az FTC felvétele

Az U15-ös bajnokságban a második helyezett Honvéd akadémistái remekeltek, és nyertek 6-0-ra Diósgyőrben. Az ötödik találatra szokták azt mondani, hogy tanítanivaló, a kispesti fiatalok ugyanis a megszerzett labda után pazarul felépítették és végig ki is játszották az akciót, a kialakított ziccert pedig För Patrik értékesítette.


Forrás: A Budapest Honvéd felvétele

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz