U21: „Az a célunk, hogy befogjuk a csoportelső belgákat”

Spandler Csaba egy nehéz, de nyerhető mérkőzésre számít Ciprus ellen. A Puskás Akadémia hátvédje úgy gondolja, elég jó a magyar csapat ahhoz, hogy meglepetést okozzon a csoportban.
Csakfoci Admin 2018. március 21., szerda 20:20
Spandler Csaba egy nehéz, de nyerhető mérkőzésre számít Ciprus ellen. A Puskás Akadémia hátvédje úgy gondolja, elég jó a magyar csapat ahhoz, hogy meglepetést okozzon a csoportban.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 21., szerda 20:20

Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre készül a magyar U21-es válogatott kerete. A mieink csütörtökön Ciprust fogadják, majd rá négy napra, hétfőn Belgiumban vendégszerepelnek.

Michael Boris szövetségi edző együttese eddig négy mérkőzésen nyolc pontot szerezve, még veretlenül áll a csoport harmadik helyén. A második svédek csak jobb gólkülönbséggel előzik meg a magyarokat, míg az első belgák tizennégy pontot gyűjtöttek, de azt hat mérkőzésen tették.

A Puskás Akadémia hátvédje, Spandler Csaba is tagja az U21-es válogatott keretének. A pfla.hu érdeklődésére beszélt a következő Ciprus, majd a csoportelső Belgium elleni mérkőzésekről.

Úgy jöttem az edzőtáborba, hogy játékban vagyok, hiszen a Fradi-meccs kivételével végigjátszottam az összes bajnoki és kupamérkőzésünket, és azt hiszem a formám is megfelelő. A válogatottban eddig a balszárnyon futballoztam, de mivel a klubban a belső védő posztján szerepelek, most Michael Boris is ott számít rám. Remélem, megkapom a lehetőséget – kezdte Spandler.

Az U21-es válogatott novemberben, idegenben 2-0-ra verte Ciprust.

Azon a találkozón betegség miatt nem lehettem ott, de természetesen láttam a meccset. Sikerült föléjük kerekednünk, és teljesen megérdemelten nyertünk. Ennek ellenére most biztosan nehéz dolgunk lesz, hiszen manapság már nem nagyon létezik kötelező győzelem, de mindenképpen nyerni szeretnénk hazai pályán is – fogalmazott a Puskás Akadémia hátvédje.

A Ciprus elleni hazai mérkőzés után, a csoportelső belgákhoz utazik Michael Boris legénysége. Spandler nem titkolta, hogy Belgium ellen is győzni szeretnének.

– Egyelőre még csak a soron következő meccsel foglalkozunk, de sokat elárul a belgák erejéről, hogy hat összecsapásból négyet megnyertek, és 14 ponttal a csoport élén állnak. Ettől függetlenül ellenük is győzni akarunk. Veretlenek vagyunk, nyolc pontunk van, két meccsel kevesebbet játszottunk náluk, az a célunk, hogy befogjuk őket. Úgy gondolom, vagyunk elég jók ahhoz, hogy meglepetést okozzunk a csoportban – zárta szavait Spandler.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz