U17-es Eb: Újabb csapás a sorsdöntő magyar meccs előtt - edzőnk sem lesz

Szélesi Zoltán nem ülhet le a kispadra a Franciaország elleni helyosztón.
Dudás Gábor 2017. május 15., hétfő 6:26
Szélesi Zoltán nem ülhet le a kispadra a Franciaország elleni helyosztón.
Szerző: Dudás Gábor 2017. május 15., hétfő 6:26

A magyar U17-es válogatott egy edzéssel folytatta felkészülését a Franciaország elleni összecsapásra vasárnap. Mint ismeretes, a keddi találkozó az Eb ötödik helyéről, és a vb-részvételről dönt majd.

 

Az már eldőlt, hogy három alapemberünk hiányozni fog a sorsdöntő találkozón, de kisebb sérülése miatt nem végzett teljes értékű edzésmunkát Bencze Márk sem egyelőre.

És az is eldőlt, hogy a franciák elleni mérkőzésen nem ülhet majd a csapat kispadján Szélesi Zoltán szövetségi edző, aki egymeccses eltiltást kapott az UEFA-tól a törökök elleni Eb-negyeddöntőt követően – számolt be az mlsz.hu.

Ami a játékvezetőt illeti: nem rá, magamra voltam dühös az adott szituációban, amikor elküldött a kispadról, de ezen nem múlt semmi, a segítőim pontosan tudták, mit kell tenni a hátralévő időben – mondta akkor Szélesi a szituációról.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz