U17-es Eb: fotózással, egy bíróval és edzéssel telt a magyar csapat napja - fotók

A horvátországi Eb-re készülő magyar férfi U17-es válogatott hétfőn az UEFA-játékvezetők iránymutatását hallgatta meg a torna előtt.
Budai László 2017. május 1., hétfő 19:31
A horvátországi Eb-re készülő magyar férfi U17-es válogatott hétfőn az UEFA-játékvezetők iránymutatását hallgatta meg a torna előtt.
Szerző: Budai László 2017. május 1., hétfő 19:31

 

Hétfő délelőtt az UEFA által szervezett hivatalos fotózáson kellett részt vennie az U17-es válogatottunknak a csapat szálláshelyén, majd a képek elkészülte után ebéd következett.

A csendes pihenő leteltével a játékvezetésről tartott előadást egy, az UEFA által az eseményre delegált szakember, aki többek között a játékvezetésről, a mérkőzéseken a játékosoktól elvárt sportszerű viselkedésről tartott előadást, valamint mérkőzésjeleneteken keresztül példákat mutatott különböző szabálytalanságokra és annak várható következményeire.

A csapat 15:00-kor indult edzésre (Kustosija FC, Zágráb), ami másfél órát tartott, a bemelegítés és koordinációs gyakorlatok után jó részt taktikai elemeket gyakorolt a csapat.

A magyar válogatott csoportmérkőzései

Május 3., Radnik Stadion, Nagygorica
Magyarország–Franciaország, 14.00

Május 6., Lučko Stadion, Zágráb
Skócia–Magyarország, 16.00

Május 9., Lučko Stadion, Zágráb
Feröer-szigetek–Magyarország, 16.00

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz