Fotó: puskasakademia.hu

Rossi segítője bajnoki címet nyert csapatával

A Puskás Akadémia U17-es csapata legyőzte a Győrt és egy fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert.
Csakfoci.hu 2024. május 12., vasárnap 10:49
Fotó: puskasakademia.hu
A Puskás Akadémia U17-es csapata legyőzte a Győrt és egy fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 12., vasárnap 10:49

Laczkó Zsolt - aki a válogatottnál Marco Rossi segítője is - a csapat szakvezetője érthetően büszkén és boldogan értékelte a nagy sikert a klub hivatalos honlapján:

- Ezt a bajnoki címet a játékstílusunknak köszönhetjük, melyet mi teremtettük meg, és az akadémián egyedüli csapatként képviseltünk. A stílus kialakításához szükséges módszertant is mi alakítottuk ki, melyben a stáb és a játékosok is végig hittek. Azt gondolom, hogy ez a stílus volt a bajnoki címünk kulcsa. Kezdetektől arra törekedtünk, hogy egy önszerveződő csapatot alakítsunk ki, ki mely végül Magyarország legjobb csapata lett a korosztályában, köszönhetően nagy részben a szakmai stábnak, melynek tagjai kiváló szakemberek, akik a szezon során végig nagy segítséget nyújtottak nekem. De mindenekelőtt a játékosokat kell kiemelnem, akik a bajnokság során óriási fejlődésen mentek keresztül. Ha így folytatják, sokuk előtt nagy jövő állhat. Óriási teljesítményt nyújtottak, melyhez szívből gratulálok!

Az U19-esek után tehát az U17-esek is bajnoki címet szereztek, nagy löketet kapva a jövő hét csütörtökön kezdődő Puskás–Suzuki-kupa előtt - írja a puskasakademia.hu.

 

 

 

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz