Puskás Aréna: Már 600 forintért is kapható belépő Geráék meccsére - jegyinformációk

A magyar A-válogatott november 15-i, Uruguay elleni mérkőzése után három nappal, november 18-án, 19.00 órától az U21-es válogatott is felavatja az új Puskás Arénát.
Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 11:45
A magyar A-válogatott november 15-i, Uruguay elleni mérkőzése után három nappal, november 18-án, 19.00 órától az U21-es válogatott is felavatja az új Puskás Arénát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 11:45

A Gera Zoltán vezette U21-es válogatott Ausztria ellen játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában, a mérkőzésre szóló jegyek értékesítése november 8-án, pénteken 10.00 órakor kezdődik meg.

A belépők megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos viszonteladói hálózatában, az egyes irodák nyitvatartási idejében.

A jegyek – elhelyezkedéstől függően – négy árkategóriában vásárolhatók meg, 600, 900, 1200 és 1500 forintért.

A jegyek nem névre szólnak, egy vásárló legfeljebb 25 darab belépőt vásárolhat.

A mozgáskorlátozottak számára ingyenesek a jegyek, míg kísérőik 600 forintért igényelhetnek belépőket az mlsz@interticket.hu címen - írja az mlsz.hu.

A mérkőzés előtt helyszíni jegyértékesítés nem lesz, és ezúttal Szurkolói Klub tagjainak nem biztosítanak külön kedvezményeket a vásárláskor. Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitják meg, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetőek.


Fotó: www.mlsz.hu
Olvastad már?
Csányi: "Szidjanak engem, csak ne legyenek rasszisták" – pontlevonással sújthatják a válogatottat
Az MLSZ elnöke arra kérte a szurkolókat, hogy ne adják fel a magas labdát, hogy megbüntessék a szövetséget, mert sajnos kényszerpályán vagyunk. Csodálattal nézte a Fradit.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz