Az U19-es edző az 1-4 után: Sajnos ekkora a különbség

A magyar U19-es válogatott 4-1-es vereséget szenvedett Angliától a macedóniai Eb-elitkör első mérkőzésén.
Privacsek András 2018. március 21., szerda 18:41
A magyar U19-es válogatott 4-1-es vereséget szenvedett Angliától a macedóniai Eb-elitkör első mérkőzésén.
Szerző: Privacsek András 2018. március 21., szerda 18:41

- Bár a szünetben vezettünk, és volt egy kis remény arra, hogy sikerül bravúrt elérni, sajnos jelenleg ekkora a különbség a két csapat között. Az angolok extra képességű játékosokkal rendelkeznek, akik közül többen már bemutatkoztak topbajnokságokban, és kilencven percen keresztül nem tudjuk állni ellenük a sarat. Próbáltuk szűkíteni a területet az angol játékosok előtt, de óriási fizikális fölényüket nem tudtuk kiegyenlíteni. Még két mérkőzés vár ránk, szeretnénk javítani, és minél jobb eredményt elérni ezeken - mondta az angolok elleni mérkőzést követően Németh Antal szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

A csoport másik mérkőzésén a lettek 2-1-re legyőzték a házigazda macedónokat. Szombaton 14.00 órakor a macedónok ellen játszik a magyar válogatott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz