Haladás: Távozik a vezetőedző, horvát tréner jöhet - László Csabáról lemaradtak

Már nem Pacsi Bálint a Haladás vezetőedzője. A csakfoci.hu információi szerint horvát edző érkezhet Szombathelyre.
Budai László 2017. november 8., szerda 15:06
Már nem Pacsi Bálint a Haladás vezetőedzője. A csakfoci.hu információi szerint horvát edző érkezhet Szombathelyre.
Szerző: Budai László 2017. november 8., szerda 15:06

A Haladás szerda délelőtti taggyűlésén felmentette Pacsi Bálintot a vezetőedzői teendők végzése alól – jelentette be a klub hivatalos honlapján.

A Szombathelyi Haladás Kft. taggyűlése úgy döntött, hogy helyére Vörös Csaba ül le az esti gálamérkőzésen a kispadra. Pacsi így minden bizonnyal csak vezetőedzőként "távozik", de a klub utánpótlásában várhatóan továbbra is dolgozhat.

A csakfoci.hu információi szerint a Haladás egyik edzőjelöltje László Csaba volt, ám a magyar szakembert szerda délután hivatalosan is bejelentették a skót másodosztályú Dundee United együttesénél, így róla biztosan lemaradtak.

Úgy tudjuk, a szombathelyieknél képben van egy horvát edző is, aki a Haladás egyik hazai mérkőzését már a helyszínen, Sopronban tekintette meg.

Pacsi Bálint nyolc NB I-es bajnokin irányította a Haladást, amely ebből ötször vereséget szenvedett, kétszer döntetlent játszott, és csak egyszer nyert. A Hali emellett a Magyar Kupából is kiesett a harmadosztályú Tiszaújvárossal szemben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz