Közlemény: Ezt mondja a Haladás a tartozásokról

A Haladás a hivatalos honlapján reagált a csapatot érintő pénzügyi problémákra. A klub rövid közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.
Csakfoci Admin 2019. március 28., csütörtök 17:07
A Haladás a hivatalos honlapján reagált a csapatot érintő pénzügyi problémákra. A klub rövid közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 28., csütörtök 17:07

Igaz, hogy vannak likviditási gondjaink, az elmúlt időszakra várt támogatások, szponzori pénzek egyelőre nem érkeztek meg. A játékosok a márciusban esedékes bérük egy részét kapták meg – erősítette meg korábbi hírünket Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak. – Szerdán volt tulajdonosi taggyűlés, ahol a tulajdonosok a folytatás mellett döntöttek és kijelentették megtesznek mindent, hogy megoldják a helyzetet.

Mint ismeretes, korábbi cikkeinkben már beszámoltunk róla, hogy a Haladás pénzügyi problémákkal küzd, késik a játékosok fizetése és visszatartják a prémiumot. Tovább tetézheti a bajt, hogy a szombathelyi közgyűlés szerdán rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy 37,5 millió forinttal csökkenti Haladás Labdarúgó Kft. támogatását.

Olvastad már?
NB I: Több 10 millió forinttal csökkenti az önkormányzat a Haladás támogatását
Szerdán fogadták el a város költségvetését a szombathelyi közgyűlés rendkívüli ülésén, aminek aligha örülnek a Haladásnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz