Bekerült az MU csodagyereke is az angol Eb-keretbe

Kijelölte a franciaországi Európa-bajnokságra utazó 23 fős, végleges keretét Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya.
Szerkesztő 2016. május 31., kedd 14:15
Kijelölte a franciaországi Európa-bajnokságra utazó 23 fős, végleges keretét Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya.
Szerző: Szerkesztő 2016. május 31., kedd 14:15

Kimaradt viszont a 23 fős keretből a Leicester Cityvel bajnoki címet nyert középpályás, Danny Drinkwater és a Newcastle Uniteddel kieső Andros Townsend

Négy csatárt visznek

Rashford mellett további négy csatárt visz magával Roy Hodgson Franciaországba: a Premier League-ben gólkirály Harry Kane-t (Tottenham), a mesterlövészek között második Jamier Vardy-t (Leicester), a csapatkapitányt és a válogatottban gólrekorder Wayne Rooney-t (MU) és a Liverpool ékét, Daniel Sturridge-t.

 

Címkék: #angol foci #EB2016
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz