Bejelentették: Halmosi először lesz kezdő az idei szezonban

Szombaton a Paksi FC ellen hosszú idő után ismét a kezdőcsapatban kap helyet a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 35-szörös válogatott középpályása, Halmosi Péter.
Privacsek András 2017. november 4., szombat 11:38
Szombaton a Paksi FC ellen hosszú idő után ismét a kezdőcsapatban kap helyet a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 35-szörös válogatott középpályása, Halmosi Péter.
Szerző: Privacsek András 2017. november 4., szombat 11:38

Halmosi legutóbb még az előző szezonban, május 6-án a Videoton elleni mérkőzésen kezdett. Mint ismert, a Haladás középpályásának megromlott a viszonya Mészöly Gézával, a csapat korábbi vezetőedzőjével, aki csak epizódszerepet szánt neki.

- A heti edzések alapján sejtettem, hogy hétvégén kezdő lehetek – mondta Halmosi Péter, a vasiak 38 éves csapatkapitánya a haladas.hu-nak.  - Utoljára öt-hat hónapja játszottam végig bajnokit, de rendesen edzettem, nem voltam sérült, minden gyakorlatot végigcsináltam, fizikálisan rendben vagyok. Számomra mindig a Haladás sikere volt a legfontosabb, nem pedig az, hogy játszom vagy sem. Ez válasz lehet arra kérdésre, hogy motiváltabb vagyok-e így, hogy kezdő leszek. Ugyanis mindig ugyanolyan motiváltan futballozom, függetlenül attól, hogy kezdőként, vagy csereként kapok lehetőséget. Ami a szombati meccset illeti, a modern futballban a találkozók a középpálya közepén dőlnek el, márpedig a Paks ebben a csapatrészben roppant erős, nagyon oda kell figyelnünk. Gyakorlatilag ez lehet a siker kulcsa. Nincs mese, a hazai meccseinket be kell húznunk, tehát győzelemmel szeretnénk búcsúzni Soprontól. Idegenben pedig pontokat kell rabolnunk ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Az idén hátralévő öt bajnokin annyi pontot kell szereznünk, hogy télen megerősítve a keretet, a tavasznak újult erővel nekivágva, ne legyen problémánk a gyönyörű, új stadionunkban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz