Puskás: Fél év után visszatért, majd a 6. percben súlyosan megsérült a válogatott játékos

Márciusban szenvedett súlyos sérülést Varga József, aki szombaton ugyan visszatérhetett a pályára, néhány perc játék után azonban ismét hetekre harcképtelenné vált.
Csakfoci Admin 2019. november 10., vasárnap 14:40
Márciusban szenvedett súlyos sérülést Varga József, aki szombaton ugyan visszatérhetett a pályára, néhány perc játék után azonban ismét hetekre harcképtelenné vált.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 10., vasárnap 14:40

Legutóbb március 30-án, a Haladás elleni NB I-es mérkőzésen lépett pályára a Puskás Akadémia színeiben a 30-szoros magyar válogatott Varga József, majd nyáron lágyéksérv műtéten esett át, illetve leválasztásra került a közelítőizma Székesfehérváron.

Ősszel kezdte meg rehabilitációját, és az elmúlt hetekben már a felcsútiakkal edzett, így az Újpest elleni bajnokin már kezdőként léphetett pályára szombaton. A visszatérés azonban rémálomszerűre sikeredett: a 9. percben hosszas ápolás után sérülten hagyta el a játékteret, a helyére Radics Márton érkezett.

Információink szerint a játékosnak ismét a combközelítő-izma sérült meg, így valószínűleg már nem léphet pályára az őszi szezonban.

Hornyák Zsolt vezetőedző a találkozó lefújását követően sajtótájékoztatóján megerősítette, játékosára hosszabb kihagyás vár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Tovább az összes átigazoláshoz