Nemcsakfoci: -77 fokban regenerálódik a Győr világsztárja

A hazai és a nemzetközi női kézilabda bajnokságokban kisebb szünet következik, amelyet a Győri Audi ETO KC csapata egyáltalán nem tölt tétlenül.
Privacsek András 2019. november 18., hétfő 15:20
A hazai és a nemzetközi női kézilabda bajnokságokban kisebb szünet következik, amelyet a Győri Audi ETO KC csapata egyáltalán nem tölt tétlenül.
Szerző: Privacsek András 2019. november 18., hétfő 15:20

Titkuk nem csak az összetartó csapatban és az alázatos munkában rejlik, amit az edzésen és a meccseken nyújtanak, óriási hangsúlyt fektetnek a regenerálódásra, és a feltöltődésre is.

Épp Anne Mette Hansen használja ki a Mecotec teljes test hidegterápiás készülék jótékony hatásait. Gyorsítja a szövetregenerációt, a műtétek utáni felépülést, valamint a teljesítmény fokozásban is mérhető eredménye van.

A Mecotec hidegterápiás kamrák hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatóak.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz