Nemcsakfoci: -77 fokban regenerálódik a Győr világsztárja

A hazai és a nemzetközi női kézilabda bajnokságokban kisebb szünet következik, amelyet a Győri Audi ETO KC csapata egyáltalán nem tölt tétlenül.
Privacsek András 2019. november 18., hétfő 15:20
A hazai és a nemzetközi női kézilabda bajnokságokban kisebb szünet következik, amelyet a Győri Audi ETO KC csapata egyáltalán nem tölt tétlenül.
Szerző: Privacsek András 2019. november 18., hétfő 15:20

Titkuk nem csak az összetartó csapatban és az alázatos munkában rejlik, amit az edzésen és a meccseken nyújtanak, óriási hangsúlyt fektetnek a regenerálódásra, és a feltöltődésre is.

Épp Anne Mette Hansen használja ki a Mecotec teljes test hidegterápiás készülék jótékony hatásait. Gyorsítja a szövetregenerációt, a műtétek utáni felépülést, valamint a teljesítmény fokozásban is mérhető eredménye van.

A Mecotec hidegterápiás kamrák hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatóak.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz