A világbajnok csapata mínusz 90 fokban regenerálódik - videó

Az Endo Plus Service Kft. a külföldi topbajnokságok mindegyikében használt és egyre jobban elterjedt hidegterápiás kezelésre szolgáló kriokamrákat is forgalmazza Magyarországon.
Dudás Gábor 2019. május 12., vasárnap 19:59
Az Endo Plus Service Kft. a külföldi topbajnokságok mindegyikében használt és egyre jobban elterjedt hidegterápiás kezelésre szolgáló kriokamrákat is forgalmazza Magyarországon.
Szerző: Dudás Gábor 2019. május 12., vasárnap 19:59

A Mecotec teljes test hidegterápiás készülék jótékony hatásait a francia Nice labdarúgói is megtapasztalhatják. A korábbi Európa- és világbajnok Patrick Vieira csapata ugyanis a megterhelő edzések és mérkőzések után rendszeresen -90 fokban "piheni ki" a fáradalmakat.

A hidegterápia rendkívül hatékony a gyulladáscsökkentésben, a fájdalomterápiában, vagy mozgásszervi rehabilitációban. A sportolók igazi "adrenalinbombáról" és hatalmas endorfin-felszabadulásáról számolnak be rögtön azután, hogy kijönnek a kriokamrából. Professzionális sportolók esetében a hidegterápia szinte alapkövetelmény minden egyes, nagy erőfeszítést igénylő fizikai megterhelés után, mivel ez a terápia biztosít lehetőséget az izomfáradság okozta izomfájdalom megelőzésére.

Ezen túlmenően, a fizikai megterhelés előtt történő teljes test hidegterápiás kezelés lehetőséget nyújt a rövid távú teljesítményfokozásra – tulajdonképpen, egy „teljesen legális és természetes dopping” a szervezet számára.

A Mecotec teljes test hidegterápiás készülék - amelyet a friss BL-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata is használ - magyarországi forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz