A felcsútiak Németországban műtött válogatottja: "A bajnokság nekem már elúszott"

Megerősítést nyert a csakfoci.hu értesülése, miszerint Varga József márciusban sikeres műtéten esett át Németországban. A felcsútiak védekező középpályása az elmúlt időszak nehézségei mellett arról is nyilatkozott, legkorábban mikor térhet vissza a pályára.
Csakfoci Admin 2020. május 6., szerda 17:17
Megerősítést nyert a csakfoci.hu értesülése, miszerint Varga József márciusban sikeres műtéten esett át Németországban. A felcsútiak védekező középpályása az elmúlt időszak nehézségei mellett arról is nyilatkozott, legkorábban mikor térhet vissza a pályára.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 6., szerda 17:17

A csakfoci.hu még március végén elsőként számolt be arról, hogy a Puskás Akadémia 31 éves védekező középpályása, Varga József combizom-sérülést szenvedett, és emiatt Németországban megműtötték.

Értesüléseinket a rutinos játékos megerősítette,

miután a minap a klub hivatalos youtube-csatornájának nyilatkozott az állapotával kapcsolatban, valamint a rehabilitációs időszakról is szót ejtett.

- Sajnos rásérültem a korábbi sérülésemre, ennek következtében megoperáltak március 18-án Németországban. Utána kint elkezdtem a rehabilitációmat, majd hazatértem és karanténba kerültem. De hálistennek a klub biztosította azokat az eszközöket, hogy otthon folytatni tudjam a rehabilitációmat. Amióta letelt a karantén, azóta minden egyes nap végzem az előírt gyakorlatokat - kezdte Varga József. - Abban bízok, hogyha ezt a rehabilitációs időszakot sikeresen végigcsinálom, akkor magam mögött tudom hagyni a sérülésekkel teli egy évet. A kedvem is jobb lesz, és bízok benne, hogy a csapat hasznára tudok lenni a pályán, nemcsak a a hétköznapok során az edzéseken. Nehéz úgy segítséget nyújtani a csapatnak, hogy nem lehetek ott a pályán.

A 34-szeres válogatott középpályás a napi programját ismertette.

- Napi szinten végzek erősítő gyakorlatokat. A sérült lábrészemet most kezdtük el erősíteni, és ezenfelül van pár gyakorlat is a felsőtestrészemre is. Elég hosszúak az edzések, de nem bánom, mert ezt az időszakot újfent fel kell áldoznom azért, hogy utolérjem magam.

Végül azt is elmondta, mikor végezhet labdás gyakorlatokat.

- Leghamarabb három-négy hét múlva elkezdhetem a labdás edzéseket. Jelenleg a nyolcadik hetemet fogom kezdeni a műtét után. Egy ilyen sérülést követően leghamarabb 12 hét után lehet visszatérni. Bízom benne, hogy sikerülni fog. Ha nem, akkor sem leszek elkeseredve, hiszen ez a bajnokság sajnos valamilyen szinten nekem már elúszott. Nagyon úgy néz ki, hogy már nem tudok pályára lépni ebben a szezonban. De a következő szezont majd teljesen egészségesen fogom elkezdeni a többiekkel együtt- fogalmazott Varga, aki összesen 24 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a felcsútiak színeiben, és egy gólt szerzett két év alatt.

Olvastad már?
Németországban műtötték a felcsútiak válogatottját – egyelőre nem tér haza
A csakfoci.hu információi szerint a Puskás Akadémia védekező középpályása, Varga József sikeres műtéten esett át Münchenben, azonban a feleségével együtt még nem tért vissza Magyarországra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz