Az utóbbi időben hadilábon áll a szerencsével a Puskás Akadémia rutinos játékosa, Varga József. A 31 éves védekező középpályás félév kihagyás után tavaly ősszel visszatért a pályára az Újpest elleni bajnokin, ám a visszatérése rémálomszerűre sikeredett: a 9. percben hosszas ápolás után sérülten hagyta el a játékteret. Hornyák Zsolt vezetőedző a meccs utáni sajtótájékoztatón akkor megerősítette, hogy a játékosa combközelítő-izomsérülést szenvedett.

A csakfoci.hu információi szerint a felcsúti labdarúgó esetében elkerülhetetlenné vált a műtéti beavatkozás, amire a napokban került sor az egyik müncheni klinikán.

Úgy tudjuk, a világszerte tomboló koronavírus-járvány miatt Varga a feleségével együtt egyelőre kint maradt a bajor fővárosban, így nem tértek vissza Magyarországra.

Vargának nincs szerencséje a sérülésekkel: tavaly lágyéksérv-műtétet hajtottak végre rajta szintén Németországban, illetve leválasztásra került a közelítőizma Székesfehérváron.

A sorozatos sérülései miatt tavasszal csak három meccsen játszott az NB I-ben, valamint kétszer kezdőként végig a pályán volt az NB III-ban szereplő Puskás Akadémia II mérkőzésén.

A felcsúti cséká: “Szerda szombat-ritmusban folytatódhat a bajnokság” – 2-3 hét múlva edzene