Brutális belépő miatt sérült meg a Manchester City csillaga - videó

2-0-ra győzött a Manchester City a Cardiff elleni, továbbjutással végződött FA-kupa találkozón vasárnap, de nem lehetett felhőtlen a Guardiola-csapat öröme.
Dudás Gábor 2018. január 29., hétfő 7:00
2-0-ra győzött a Manchester City a Cardiff elleni, továbbjutással végződött FA-kupa találkozón vasárnap, de nem lehetett felhőtlen a Guardiola-csapat öröme.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 29., hétfő 7:00

A szünet előtt a hazaiak játékosa, Joe Bennett brutálisan elkaszálta Leroy Sanét, aki a lábszárán sérült meg és nem is tudta folytatni a játékot. A játékvezető csak sárga lappal jutalmazta a belépőt, igaz, Bennett később a kiállítás sorsára jutott egy második figyelmeztetéssel.

A találkozót követően nagy volt a felháborodás a vendégek részéről, Pep Guardiola fel is szólította a játékvezetőket, hogy próbálják meg ennél sokkal jobban védeni a játékosok testi épségét. Elmondása szerint Sané hetekre, de az is lehet, hogy hónapokra lesérült az eset miatt.

Amelyet követően a Német Labdarúgó Szövetség (DFB), illetve a német válogatott oldala is "hallatta a hangját", a Twitteren a következőket írták, a Cardiffnak címezve üzenetüket, utalva a nyári vb-re is.

Helló, Cardiff City FC. Csak szeretnénk, ha tudnátok, hogy egy nagyon fontos torna vár ránk a nyáron. Kérünk titeket, ne rúgjátok le a játékosainkat. Köszönjük.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz