Te is szereted, ha masszíroznak?

Kétféle ember létezik: az egyik, aki ki nem állhatja, ha masszírozzák (hogy élhetnek ilyen emberek a földön?), a másik viszont egy wellnessközpontba betévedve még ki sem pakol, de máris foglalja be a helyet a wellnessrészleg közkedvelt masszőrjénél. Te melyik csapatot erősíted?
Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 15:51
Kétféle ember létezik: az egyik, aki ki nem állhatja, ha masszírozzák (hogy élhetnek ilyen emberek a földön?), a másik viszont egy wellnessközpontba betévedve még ki sem pakol, de máris foglalja be a helyet a wellnessrészleg közkedvelt masszőrjénél. Te melyik csapatot erősíted?
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 15:51

A masszírozás minden kétséget kizáróan számtalan jó hatással bír. Az élettani hatásáról rengeteg szakkönyv és cikk született már, megrendíthetetlen tényekkel. Mi azonban most egy kicsit más oldalról közelítenénk meg ezt a fantasztikus élményt, méghozzá egy kicsit erotikusabb oldalról! Ha szeretnél a párodnak örömet szerezni, méghozzá egészen rendhagyó módon, akkor feltétlenül olvass tovább!

Egy finom masszázs jöhet, drágám?

Ki az a férfi vagy nő, aki ennek ellen tudna állni, főleg akkor, ha a Pajkos Pajtás különleges masszázsolajaival fokozod az élményt? Persze, hogy senki!

Gondolj csak bele! Egy hosszú, fárasztó nap után a dugón átverekedve magát hazaér a párod. Ledobja táskát, kabátot, lerúgja a cipőjét, és máris a fürdőszoba felé veszi az irányt, hogy lemossa magáról a külvilág össze mocskát.

Neked, persze csak akkor, ha szeretnél kedveskedni neki, nincs is más teendőd, mint az, hogy előkészítsd a terepet egy pihentető, nyugtató, kellemes és erotikus masszázsra.

De mivel is készülj? Mutatjuk!

Ha valóban egy zavartalan és kellemes masszázst szeretnél nyújtani a párodnak az otthonotok meghittségében, akkor mindenképpen gondoskodj a következőkről, mielőtt kijönne a fürdőszobából!

– Gyorsan húzz be minden függönyt, készítsd elő a hancúrozásra hívó bordó ágyneműt, oltsd le a nagy lámpákat, izzíts némi hangulatvilágítást, gyújts gyertyákat, akár a Pajkos Pajtás masszázsgyertyáját, kapcsolj halk, lágy zenét!
– Az andalító, sejtelmes félhomályt és a csábító illatokat tetézd egy szexi ruhával! Lehetsz akár fehérneműben is!
Míg partnered magát készíti elő, neked már csak annyi a tennivalód, hogy megvárod őt.

Amint kijön a zuhany alól, látni fogja, hogy itt és most valami más fog történni, mint egy átlagos hétköznapon! Vezesd hát az ágyhoz, vedd elő a kedvenc masszázsolajadat, és indulhat is a kényeztetés.

Persze nem kellenek erőteljes mozdulatok, finoman, lágyan masszírozd át a nyakától a derekáig, kiemelten foglalkozva az erogén zónákkal. Lassú, körkörös mozdulatokkal segíthetsz abban, hogy párod ellazuljon, finom, apró simításokkal pedig eszébe juttathatod, hogy van még más is a tarsolyodban!

Fordulj a hátadra, kérlek!

Majd eljön ennek a mondatnak az ideje, és itt már valószínűleg mindketten olyan felajzott hangulatban lesztek, hogy minden további nélkül egymásnak estek.

Kellenek ezek a klassz élmények ahhoz, hogy másnap feltöltődve, megújulva vágjatok neki a teendőiteknek. Titkon meg persze várhatod, hogy vajon mikor fordul a kocka, és leszel te az, aki a kényeztetésben részesül. Mert minden a kölcsönösségen múlik, nem?

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz