Szabad egy táncra?

Már biztos elképzelted magad menyasszonyként kislánykorodban is. Ahogy állsz a hófehér hosszú ruhában a férjed mellett. Bevonultok és a felcsendülő zenére táncra perdültök. Egymás szemébe néztek, a férjed tart a karjában és csak táncoltok, táncoltok.
Nyikes Zoltán 2023. március 20., hétfő 13:28
Már biztos elképzelted magad menyasszonyként kislánykorodban is. Ahogy állsz a hófehér hosszú ruhában a férjed mellett. Bevonultok és a felcsendülő zenére táncra perdültök. Egymás szemébe néztek, a férjed tart a karjában és csak táncoltok, táncoltok.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 20., hétfő 13:28

Ha nem csak álmodozni szeretnél a tökéletesre sikerült nyitótáncról, akkor bizony érdemes táncórákat venni az esküvő előtt, hogy tényleg olyan legyen a nagy nap, mint ahogyan elképzelted.

A nyitótánc

Nem mindenki tud táncolni, jól táncolni pedig még kevesebben. Pedig az esküvők része a nyitótánc. Ne ess kétségbe akkor sem, ha úgy érzed, két bal lábad van a tánchoz! Ahhoz, hogy magabiztosan és őszinte mosollyal az arcotokon perdüljetek táncra, jól jön egy tapasztalt tánctanár. Felejtsétek el a lelkes barátokat, bízzátok inkább profira és keressétek fel az Esküvőpalota táncoktatóját, aki felkészít benneteket közös életetek legemlékezetesebb napjára.

Nemcsak csodálatos élménnyel és tudással gazdagodtok, hanem el is fogjátok varázsolni a násznépet a nyitótánccal.

Bármilyen hangulatú táncban is gondolkodtok, biztosak lehettek benne, hogy profi módon fogjátok előadni. Akár egy vérpezsdítő salsa, akár egy elegáns keringő, a vendégek álla biztosan le fog esni az ámulattól.

Miután bekapcsolódott a násznép is, folytatódhat a buli, ameddig bírjátok.

A tánc mint közös élmény

Sokszor nem is a cél, hanem a hozzá vezető út a fontos. Ez esetben is elmondható, hogy a közös tánctanulás is épp oly hatalmas és örömteli élmény, mint maga a végeredmény.

A táncoktató ráadásul segít is abban, hogy minden percét élvezzétek, és egy-egy rosszul sikerült lépés se okozzon kudarcélményt.

A tánctanulással egy életre szóló tudással is gazdagodtok, hiszen bármilyen táncos eseményen, bálban, buliban a táncparketten is összeszokott párost fogtok alkotni.

A táncoktatás nem csak az ifjú pár privilégiuma

Természetesen arra is lehetőség van, hogy csatlakozzanak az örömszülők és a barátok, barátnők is. Nincs is látványosabb és hatásosabb annál, mint amikor a násznép egy koreográfiára táncol.

Bármilyen stílusú táncot megtanulhat a vendégsereg. Latin, modern, standard, hiphop? Csak rajtatok áll, hogy képzelitek el a lagzit.

Készülhetsz külön meglepetés tánccal is a párod részére, meglátod, le lesz nyűgözve! Persze ez úgy lesz az igazi, ha titokban tudod tartani a táncórákat.

Izgalmas megoldás, ha a menyasszony a barátnőivel, a vőlegény pedig a barátaival együtt ad elő egy meglepetés táncot. Közös popzenés pattogás a násznéppel, könnyeket előcsaló apa-lánya keringő, koszorúslányok vagány tánca? Bármi megtanulható és előadható.

Ne hagyjátok ki ezt az élményt, járjatok el szorgalmasan a próbákra, segítsétek egymást a koreográfia elsajátításában, majd a jeles napon adjátok elő mindenki nagy örömére. A vidám produkcióra örökké emlékezni fogtok!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz