Skechers - A tökéletes cipő sportoláshoz és azon túl

A legjobb és egyben egészségügyi szempontból a legideálisabb az lenne, ha naphosszat, mezítláb járkálnánk. Ez az elgondolás, azonban bár jól hangzik, és minden bizonyára óriási igazságot rejt magában, ám mégis kivitelezhetetlen. Igaz vicces belegondolni abba, hogy mi történne akkor, ha mindenki Frédihez, Bénihez hasonlóan cipő és zokni nélkül járna-kelne. De mondjuk ez a kép is csak az első kavicságyásig nevezhető idillinek.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 19., vasárnap 13:44
A legjobb és egyben egészségügyi szempontból a legideálisabb az lenne, ha naphosszat, mezítláb járkálnánk. Ez az elgondolás, azonban bár jól hangzik, és minden bizonyára óriási igazságot rejt magában, ám mégis kivitelezhetetlen. Igaz vicces belegondolni abba, hogy mi történne akkor, ha mindenki Frédihez, Bénihez hasonlóan cipő és zokni nélkül járna-kelne. De mondjuk ez a kép is csak az első kavicságyásig nevezhető idillinek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 19., vasárnap 13:44

A kényelem vagy a kellem az elsődleges?

Miért kellene választani e kettő közül? A teljes és tökéletes elégedettség kulcsa, hogy mind a praktikum, mind az esztétikum a maximumon teljesít. Ha bármelyik csorbát szenved, akkor pillanatok alatt felszínre kerülhet az elégedetlenség, majd később az újabb vásárlásra sarkalló csalódottság.

A lábaink számára komfortos környezet nagymértékben függ a cipő kialakításától, talpszerkezetétől. A Skechers memóriahabos talptechnológiája egyedülálló és egyeduralkodó a piacon. Ami pedig az általa megteremtett járási könnyedséget illeti, szinte leírhatatlan a különbség, ami egy hagyományosnak mondható, legfeljebb talpbetéttel feljavított cipő belseje és a gyártó kínálta kényeztető közeg között húzódik.

Nincs két egyforma ember kerek e világon, így aztán nem túlságosan nagy meglepetés, hogy két azonos talp vagy lábfej sem létezik. Ami egyikünknek optimális, az a másikunknak hordhatatlan. Így van ez rendjén. Na, de hogyan küszöbölhető ki ez az óriási kontraszt? Egyáltalán vállalhat-e felelősséget bármelyik gyártó azért, ha a lábbelije nem felel meg mindenkinek?

Az igazság az, hogy az egyedi eltérések uniformizálása sohasem cél. Felesleges lenne ezen az úton elindulni. S erre a márka is ráébredt. Ezért aztán általánosítás és univerzális megoldások helyett kitalált valami olyat, ami önmagában tárt kapukkal fogadja a nagyon különböző lábboltozatokat. A memóriahabos technológia ugyanis kicsit úgy írható le, mint egy ölelés, ami “személyre szabott”. A talp barázdáltsága, az ujjak esése nem lényeges, hiszen a memóriahab kitölti a réseket, lyukakat és harmonikus közeget teremt. Mindenkinek. Innentől fogva ténylegesen mellékessé válnak az egyedi preferenciák, mert ez az a környezet, amire azt modhatjuk: tökéletes. Ráadásul a CCC óriási választékot kínál mind online, mind személyesen!

Hétköznapi vagy sportos viselet?

E két jellemző nem zárja ki egymást. Ami laza, egyben mindennapos is lehet, de pont fordítva: a sportos is átlényegülhet jóformán ünnepi, tehát ritkán felvett lábbelivé.

Ami biztos, hogy a Skechers portáján számtalan modell elérhető, melyek minden igénynek megfelelnek. Aki csak sportoláshoz keres csukát épp úgy kitűnő helyen jár, mint aki a hétköznapok rohangálásait kívánja lábra szabott módon megkönnyíteni.

Ráadásul, ha az öltözködési stílus így is-úgy is sportos, akkor egyetlen pár cipő könnyedén helytállhat a különböző kihívások alkalmával.

Az biztos, hogy egyetlen lépést sem érdemes a memóriahabos talpölelés nélkül megtenni.

Miért kifizetődő taktika a talpak egészségéért minden nap tenni?

Azért, mert a lábak épsége nagymértékben függ attól, hogy a talpak milyen felülettel érintkeznek. A testsúly optimális eloszlásának (is) a kulcsa a megfelelő terhelés. S bár sokan alig figyelnek oda a részletekre, mégis, ahogy a mondás is tartja, azokban bújik meg a kisördög. A hosszútávú, örömteli és frissességet adó használat csak akkor valósulhat meg, ha a hiánytalan kényelem kompromisszumok nélkül biztosított.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz