Male hand holds bottle of perfume, close up

Milyen parfümöt használnak a híres férfiak?

A hírességek nagy gondossággal választják ki azokat a parfümöket, amiket utána rendszeresen magukon viselnek. Természetesen ők is tudják, hogy az illat a megjelenés szerves részét képezi és nagy szerepe van abban is, hogy milyen benyomást teszünk másokra. 
Nyikes Zoltán 2022. július 13., szerda 14:09
Male hand holds bottle of perfume, close up
A hírességek nagy gondossággal választják ki azokat a parfümöket, amiket utána rendszeresen magukon viselnek. Természetesen ők is tudják, hogy az illat a megjelenés szerves részét képezi és nagy szerepe van abban is, hogy milyen benyomást teszünk másokra. 
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 13., szerda 14:09

A parfüm rendelést azért sem érdemes a véletlenre bízni, mert az általunk viselt illatok az önkifejezés „eszközei” is lehetnek. Például mert sokat elárulnak az ízlésünkről vagy a stílusunkról. Ilyen szempontból a parfümök olyanok, mint a ruhák, amiket hordunk.

Kíváncsi vagy, hogy ha illatról van szó, akkor Chris Hemsworth vagy Colin Farrel melyik parfüm mellett tette le a voksát? Akkor olvass tovább, mert ebben az írásunkban többek között ezt is eláruljuk.

Chris Hemsworth a Hugo-ra esküszik

Ugye te sem tudod elképzelni a Marvel filmeket Christ Hemsworth alakítása nélkül? Ezzel sokan mások is így vagyunk, akik rajongunk a szuperhősökért, különösen a villámok istenéért, Thorért. A színész bár több filmben is feltűnt már, mégis ez az a szerep, aminek a világhírt köszönheti. Nők milliói rajonganak érte világszerte, így hát nem csoda, ha nagy figyelmet fordít a megjelenésére és a kedvenc parfümjeit is gondosan választja ki.

Egyik nagy kedvence Hugo Boss “Hugo” fantázianevet viselő illata. Ez tökéletes választás az aktív életmódot folytató, magabiztos férfiaknak, akiknek a parfüm rendelés nem zsákbamacska. Chris is szeret biztosra menni, így a hétköznapokon és a vörös szőnyegen is ezt az illatot viseli.

Colin Farrel ragaszkodik az Intenso-hoz

Bár teljesen más karakter, mégsem kevésbé népszerű Colin Farrel, akit legutóbb az Ava, az Úriemberek és a Batman c. filmben láthattunk képernyőn. Lehetne vitatkozni rajta, hogy a hölgyek Chrissért vagy Colinért rajonganak-e jobban, de valószínűleg ezzel kapcsolatban nehezen jutnánk dűlőre.

Ami Colint illeti, ő a Dolce & Gabbana illatai közül választott, méghozzá az Intenso-t. Ez egy elképesztően szenvedélyes illat, ami tökéletesen passzol a színész személyiségéhez.

Ahány híresség, annyiféle nézőpont még a parfümök tekintetében is. Ha bizonytalan vagy abban, hogy Hozzád melyik illat passzolna a legjobban, akkor nézd meg mit használ a kedvenc sztárod. Nem biztos, hogy Számodra is az lesz a tökéletes választás, de az biztos, hogy ötletet ad a választáshoz.

Ha pedig még nem tudod hol tudod lebonyolítani a parfüm rendelést, akkor figyelmedbe ajánljuk az akciosillat.hu weboldalt. Itt szinte az összes neves márka, többek között a Hugo Boss és a Dolce & Gabbana illatait is megtalálod.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz