Inhalátorok a légzőszervi megbetegedések kiegészítő terápiájaként

Leginkább a náthás, influenzás időszakban ajánlottak az inhalátorok, ugyanakkor különféle légzőszervi panaszok mérséklésére is alkalmazandók. Például asztma, hörghurut tüneteinek enyhítésére, valamint kiegészítő kezelésként arcüreggyulladásnál, sőt allergiás szezonban is.
Nyikes Zoltán 2023. március 8., szerda 9:26
Leginkább a náthás, influenzás időszakban ajánlottak az inhalátorok, ugyanakkor különféle légzőszervi panaszok mérséklésére is alkalmazandók. Például asztma, hörghurut tüneteinek enyhítésére, valamint kiegészítő kezelésként arcüreggyulladásnál, sőt allergiás szezonban is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 8., szerda 9:26

Az inhalátorok sokrétű alkalmazási köre

Ezeknek a praktikus eszközöknek számos előnye ismert, az egyik legjelentősebb, hogy otthonunk kényelmében is alkalmazhatók, ugyanakkor egy hordozható, kompakt készüléket egyszerűen magunkkal is vihetünk. A Rehaker.hu inhalátorai között többféle kivitelezésű segédeszköz közül válogathatunk. Elérhető ultrahangos, kompresszoros, a gyerekek kedvencei, az állatfigurás készülékek, illetve ultracsendes inhalátor gép is. További előnyük, hogy nem szükséges speciális karbantartás, és széles felhasználási körrel rendelkeznek, például gégegyulladás, hörghurut fennállásakor éppúgy javasolt a használatuk, mint az egyszerű náthás panaszok esetében.

Nagy segítséget jelentenek számos légzőszervi tünet enyhítésében, a klasszikus náthától kezdve az allergiás állapotokig. Attól függően, hogy milyen problémáról is van szó, javasoltak főterápia mellett, vagy azt követően kiegészítésként. További szövődmények elkerülése érdekében, meglévő tünetek súlyosbodása ellen, valamint preventív célzattal szintén ajánlottak.

Orrduguláskor az inhalációs kezelés segíti a váladék kiürülését és csökkenti a későbbi szövődmények kialakulásának esélyét. A pangó váladék nagyon könnyen felülfertőződhet, egy efféle állapotban pedig még hosszabbá válhat a terápia, és sokkal súlyosabb problémák is megjelenhetnek. Alkalmazásukkal viszont támogatható a gyógyszeres terápia.

Milyen előnyei ismertek az inhalációs készülékeknek?

Külön kiemelendő az otthoni használat és az egyszerű, felhasználóbarát kezelés. Népszerűségük oka abban rejlik, hogy nem szükséges speciális szaktudás elsajátítása az alkalmazáshoz. Az irányított légzéstechnika helyett a saját ütemünkben lélegezhetünk. Mindez megoldható szakszemélyzet, vezető koordinátor jelenléte nélkül. Időseknek és gyermekeknek sem okoz gondot az aeroszol belélegzése. Rendkívül hasznos berendezések, érdemes otthonunkban tartani, különösen influenzás szezonban lehet a segítségünkre. 

A jó hír, hogy aktívan tehetünk a légzőszervi panaszok megelőzése, enyhítése érdekében és a regeneráció támogatásáért. 

Remek választás például a Vivamax kompresszoros inhalátor, amely külön tárolórekesszel is ellátott. A nagy teljesítménnyel bíró kompresszor alkalmassá teszi folyékony gyógyszer, valamint hagyományos sóoldat porlasztására. Különféle tartozékok is a csomag részét képezik, mint orrszonda, arcmaszk. 

Széles választék az egyedi preferenciák szerint

A folyamatosan bővülő kínálat révén a saját igényeink alapján választhatjuk ki a legoptimálisabbat. Csendes segédeszköz, állatfigurás vagy hagyományos kialakítású? A lehetőségeink bőségesek!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz