Informatikai munkák Győrben és környékén

A számítógépek már jó pár évtizede mindennapunk részét képezik, és az elmúlt évtizedben ugrásszerűen megnőtt a különféle technikai kütyük használata is. Aki a programozás megtanulására adja a fejét, szinte biztosan gyorsan talál munkát, de ezen kívül is, számos lehetőség van az informatikán belül. Ezek közül hoztunk néhány példát.
Nyikes Zoltán 2023. május 21., vasárnap 15:48
A számítógépek már jó pár évtizede mindennapunk részét képezik, és az elmúlt évtizedben ugrásszerűen megnőtt a különféle technikai kütyük használata is. Aki a programozás megtanulására adja a fejét, szinte biztosan gyorsan talál munkát, de ezen kívül is, számos lehetőség van az informatikán belül. Ezek közül hoztunk néhány példát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 21., vasárnap 15:48

IT-support, rendszergazda

GyorAllas Job Portál oldalán böngészve számos informatikai állásra bukkanhatunk. Győri székhelyű informatikai cég IT-supporttal foglalkozó szakembert keres. Munkája két részre oszlik.

Egyrészt rendszergazdaként kell tevékenykednie, amibe a következő részfeladatok sorolhatóak: részvétel IT-rendszerek tervezésében és felépítésében, amelyek képesek hatékonyan, biztonságosan működni. Szerverek, routerek kezelése, beállítása, valamint kliens számítógépek üzemeltetése, a rendszer gyenge pontjainak azonosítása és megoldási javaslatok kidolgozása.

A munka másik része az irodatechnikai segítségnyújtás. Ebbe beletartozik az irodatechnikai rendszerek tervezésében és felépítésében való részvétel, a nyomatképző eszközök telepítése, hálózatra csatolása, beállítása. Ehhez kapcsolódóan a nyomatképző felügyeleti szoftverek telepítése, üzemeltetése és a szoftver, Firmware frissítések kezelése. A munkakör része az online kasszák üzemeltetése, felülvizsgálata.

Az állásra már középfokú informatikai végzettséggel vagy szakképesítéssel (OKJ utáni képesítés) lehet jelentkezni. Előnyt jelent, ha otthonosan mozgunk Linux- és Windows-szerverek világában. A munkavégzés napi nyolc órában történik, bérezés megegyezés szerint.

Programozó

Az egyik leggyakoribb állás az informatikai hirdetések között a programozóé. Egy, a Győri Ipari Parkban található cég kis csapata meghatározó tagját keresi. Feladata lesz a saját vállalatirányítási rendszer fejlesztése, konfigurálása. Az informatikai eszközök karbantartása. Elvárás a C++ programnyelv ismerete. A munkáért kiemelt bérezés, hosszú távú munkalehetőség, szakmai fejlődés garantált.

Szerviztechnikus

A szerviztechnikusok fénymásoló gépek, nyomtatók telepítésével, karbantartásával, javításával foglalkoznak. A feladott hirdetésben szereplő cég harminc éve foglalkozik Sharp és Lexmark gépek szervizelésével és forgalmazásával.

Várják pályakezdők jelentkezését, szívesen megtanítják ehhez a két márkához tartozó gépek minden csínját-bínját, az új kollégától csak a hajlandóságot kérik a tanulásra. Kiemelt bérezést kap a jelentkező, a próbaidő letelte után pedig céges autó, mobiltelefon és laptop áll rendelkezésre.

Az informatikai állásokra jellemző, hogy az átlagos bérnél többet lehet hazavinni és többféle eszközzel is igyekeznek a munkavállalók kedvében járni a cégek, ilyen például a home office lehetőség vagy a céges eszközök biztosítása.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz