Így használd helyesen az irodai forgószéket

Ha azt szeretnéd, hogy az irodai forgószéked igazán hasznos társ legyen a munka során, akkor vedd figyelembe a következő szempontokat. Leginkább az ergonómia terén nem mindegy, hogy milyen székben ülsz nap mint nap. De a testi állapotod kihat a lelki és szellemi képességeidre is.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 7., kedd 11:22
Ha azt szeretnéd, hogy az irodai forgószéked igazán hasznos társ legyen a munka során, akkor vedd figyelembe a következő szempontokat. Leginkább az ergonómia terén nem mindegy, hogy milyen székben ülsz nap mint nap. De a testi állapotod kihat a lelki és szellemi képességeidre is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 7., kedd 11:22

Az irodai forgószék nemcsak a főnökök kiváltsága

Az irodai forgószékeket legtöbb esetben irodai munkások számára vásárolják meg, de otthoni használatra is kiváló ülőalkalmatosságoknak bizonyultak. A kutatók hosszú időn át tesztelték az emberek munkabírását, az ideális munkakörülményeket. Arra a következtetésre jutottak, hogy az ülőmunkát végző embereknek szükségük van a megfelelő háttámaszra, a kényelmes székre.

Nemcsak a vezető beosztásban dolgozó emberek számára fontos a kényelmes szék és a hatékony háttámasz. Az ergonómikus irodai forgószékeket bármilyen beosztott és munkakörben dolgozó számára biztosítani kell. A hát egészségének és a testi és szellemi frissesség alapfeltétele, hogy az irodai szék minőségi és rugalmas legyen.

Otthoni is használjunk irodai forgószéket

Bizony fontos a helyes testtartás ülő helyzetben és lábon állva egyaránt. Ha otthon vagyunk, szabadidőnket ülve töltjük, akkor foglaljunk helyet egy kényelmes, de mégis feszes irodai forgószékben. Látványos különbség tapasztalható a hagyományos merev székek és a modern ergonómiai szempontok alapján kialakított irodai forgószékek között.

A Homelux-nál megtalálható az irodai forgószék és a hagyományos irodai székek széles választéka egyaránt. Minőségi ülőalkalmatosságokra van szükségünk nemcsak ha otthoni vagy irodai használat esetében. Akármilyen ülőmunkáról is van szó, amit esetleg műhelyekben, gyárakban végezhetnek, szükséges az olyan bútordarab, amellyel a dolgozók egészsége biztosítható.

Irodai forgószékekkel jól forog a kerék és a munka is

A keréken nyugvó ülőalkalmatosságok sokat segítenek abban, hogy a munkát viszonylag nagyobb területen, asztalokon végezhessük. Ne kelljen minden apró dologért arrébb tenni a széket. Foroghatunk több asztal között. Elgurulhatunk a munkatársunkig, hogy röviden konzultáljunk, stb. Ezek a székek legtöbb esetben nemcsak guríthatók, de hajlékony alapzatuknak köszönhetően egy mozdulattal kényelmessé tehetők.

Ha pár percre pihenni szeretnénk, akkor megtehetjük azt ülve is. A hátunk, derekunk pár percre ellazulhat, hogyha hátra dőlünk, sőt a munkát, számítógépes feladatokat akár tovább is folytathatjuk.

Hátpihentető hátradöntött irodai forgószék

Otthon is széles körben ki lehet használni ezt az előnyt. Az irodai forgószékeket akármilyen szögbe be lehet állítani, és akár szundikálni is lehet bennük. Habár ezt a forgószékek miatt nem ajánljuk…

Ha szeretnél kellemes és kényelmes székeket használni, amelyekkel könnyebben megy a munka, akkor válaszd a Homelux webáruházban is megtalálható modelleket. Ha fontos az ergonómikus és egészséges testtartás, hogy megőrizd hátad, gerinced formáját és erejét, akkor válaszd a minőségi irodai forgószékeket.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz