Gyorsan és könnyen elérhető, magas színvonalú laborvizsgálatok egy szállodában

Első hallásra biztosan furcsának tűnhet, hogy egy szállodában el tudunk menni laborvizsgálatokat csináltatni, de már létezik ilyen is szerencsére. Ez annál is inkább üdvözítő, mivel az utóbbi években már sokszor előfordul, hogy nem jutunk be a megfelelő egészségügyi ellátásra, és magánrendelés keretein belül is csak többhetes várólistára kerülünk fel.
Nyikes Zoltán 2023. június 7., szerda 16:54
Első hallásra biztosan furcsának tűnhet, hogy egy szállodában el tudunk menni laborvizsgálatokat csináltatni, de már létezik ilyen is szerencsére. Ez annál is inkább üdvözítő, mivel az utóbbi években már sokszor előfordul, hogy nem jutunk be a megfelelő egészségügyi ellátásra, és magánrendelés keretein belül is csak többhetes várólistára kerülünk fel.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 7., szerda 16:54

Synlab laborok országszerte

Ha nem szeretnénk napokat várni egy laborvizsgálatra, vagy a kora reggeli órákban végigvárni a sorunkat a háziorvosi rendelő vérvételéhez, akkor jelentkezzünk be egy hozzánk közel eső Synlab laborba vagy annak egy közvetítő partneréhez. Akik a közép-dunántúli régióban laknak, Nyugat-Magyarországon, igénybe vehetik a hévízi Hotel Európafit****superior Synlab laborszolgáltatásait, melynek keretén belül természetesen a Synlab által garantált minőséggel találkozhatnak.

Az Európafit a SYNLAB közvetítő partnereként egyedülálló lehetőséget biztosít a diagnosztika és laborvizsgálatok elvégzésére. A különféle kémiai, immunológiai, mikrobiológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai vizsgálatok akár beutaló és hosszú várakozás nélkül is igényelhetők, és természetesen járóbeteg ellátásban nem szállóvendégek is igénybe vehetik. A pontos részletekről és időpontokról érdeklődjön a szálloda munkatársainál!

Kikapcsolódás és egészségmegőrzési program egyidejűleg

Ha az Európafitben szállunk meg, akkor számtalan kikapcsolódási és rekreációs, valamint gyógyászati szolgáltatást vehetünk igénybe. Érdemes minél több napot eltölteni a szállodában, hogy az igényeinknek megfelelő csomagajánlatokat tudjuk kiválasztani.

A rohanó mindennapokban nem mindig van idő arra, hogy testünkkel és lelkünkkel foglalkozzunk. Ha elutazunk valahová pihenni, akkor a feltöltődés adott, miért ne törődnénk egy kicsit az egészségünkkel is? Az Európafit Vitalium Health & Beauty egészségmegőrző és szépészeti központja számos megújító és fiatalító, valamin esztétikai programmal várja a hozzá érkezőket.

Komplett szakorvosi ellátás

Az országban szinte egyedülálló módon létezik Hévízen ez a szálloda, ahol a szakorvosi ellátások már igen széles repertoárja elérhető luxus színvonalon. Ugyan előzetes bejelentkezés szükséges, de azt követően különböző szépészeti, rekreációs, bőrgyógyászati, fogászati problémák kezelése is elérhető, de praktizál a szállodában egy akupunktúrás szakorvos is, és egynapos műtétek elvégzésére alkalmas műtő- és szakembergárda is rendelkezésre áll. A sebészeti ellátásra is alkalmas steril műtő lehetővé teszi helyi érzéstelenítés vagy éber szedáció mellett a kívánt sebészeti műtétek elvégzését is.

Természetesen a szállodában elérhetők az alapvető szolgáltatások is, mint pl. a gasztronómia kedvelőinek a hazai, zalai és nemzetközi konyha remekeiből összeállított fogások, de aki csak fürdeni szeretne, kipróbálhatja az Európafit megújított wellness- és szaunavilágát.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz