Az online társkeresés előnyei és hátrányai

Mára már aligha akad olyan egyedülálló nő vagy férfi, aki a magányosan töltött időszak alatt el ne jutna arra a pontra, hogy regisztráljon egy online társkereső oldalra.
Nyikes Zoltán 2022. július 5., kedd 16:49
Mára már aligha akad olyan egyedülálló nő vagy férfi, aki a magányosan töltött időszak alatt el ne jutna arra a pontra, hogy regisztráljon egy online társkereső oldalra.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 5., kedd 16:49

Míg azonban ez évekkel ezelőtt skandallum lett volna, amit a társkereső fél kínosan rejteget mindenki elől, addig mára már teljes mértékben elfogadottá vált, hogy a huszas, harmincas, negyvenes, sőt akár az idősebb korosztályok is online platformokon keresik a magukhoz illő társat.

Ahhoz azonban, hogy sikeresen tudd használni a komoly társkeresőt, nem árt, ha tisztában vagy az előnyeivel és a veszélyeivel is. Hogy minél gyorsabban megtaláld a párod, érdemes megfogadni a CUPYDO Társkereső tanácsait!

Miért is jó az online társkeresés?

Talán az elmúlt két, pandémiával sújtott év után erre nem is nagyon kellene felelni, azért mi mégis megtesszük.

Az online társkeresők olyan lehetőségeket tárnak elénk, amiről korábban még csak álmodni sem mertünk. Annyi emberrel találkozhatunk egészen rövid idő leforgása alatt, ami a való életben egyszerűen kivitelezhetetlen volna még úgy is, ha nagyon társaságkedvelők vagyunk. Sőt, nemcsak a mennyiséget emelnénk ki, hanem azt is, hogy az internetnek hála olyan emberek is bekerülhetnek a látókörödbe, akikkel amúgy a való életben sosem hozott volna össze a sors.

Sok embernek meg is árt a bőség zavara, de ha te valóban komoly társat keresel, akkor egészen biztosan kevesebb embert bántasz meg, mint a kapcsolatszédelgők.

Mire figyelj oda, amikor online keresed a társad?

Igen, erre is oda kell, hogy figyelj: nem minden regisztrálót vezérel a jó szándék. 

Ha valakivel beszélgetésbe elegyedsz, akkor tudnod kell, hogy ha minél tovább húzzátok azt, hogy személyesen is találkozzatok, annál jobban csökken az esélye annak, hogy valaha is össze fogtok futni.

Természetesen sok egyéb intő jel is figyelmeztet arra, hogy szélhámossal vagy egy őszinte emberrel van dolgod. Bár a CUPYDO Társkereső üzemeltetői mindent megpróbálnak megtenni azért, hogy a lehető legjobb embereket vonzzák be, akad mindig olyan, aki nem oda illő. 

Így aztán, ha olyan emberrel chatelsz vagy randizgatsz, aki időről időre eltűnik, a telefonját lefelé fordított képernyővel teszi az asztalra, vagy éppen elérhetetlen, és csak akkor tudsz vele kapcsolatba lépni, ha ő keres, azok mind intő jelek, amik arra figyelmeztetnek, hogy sok jó nem vár itt rád, keress bátran tovább!

Az őszinteség mindennél fontosabb!

Bármit is emelünk ki, bármit is tanácsolunk, a legfontosabb mégis az, hogy legyünk őszinték. Legyünk őszinték önmagunkkal szemben: tudjuk, hogy kit keresünk, mire vágyunk, legyünk tisztában a saját hibáinkkal és erényeinkkel. Legyünk őszinték a másik féllel szemben: akár tetszik nekünk, akár nem, fontos, hogy ne csapjuk be. Ha nem kívánunk vele tovább ismerkedni, akkor azt kell közölni, ha viszont szeretnénk elmélyíteni a kapcsolatot, akkor a társkereső profilunkat kell törölni vagy inaktívvá tenni.

Ne feledd az örök szabályt: bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz