Fotó: Steliano Filip IG

Vallási okokból elvált, most újraházasodik az NB I-es játékos - fotók

A Mezőkövesd román válogatott játékosa, Steliano Filip és bájos kedvese összekötik az életüket.
Csakfoci.hu 2023. március 21., kedd 17:30
Fotó: Steliano Filip IG
A Mezőkövesd román válogatott játékosa, Steliano Filip és bájos kedvese összekötik az életüket.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 21., kedd 17:30

Két évvel a Bianca Marinától való válása után, Steliano Filip, a Mezőkövesd román labdarúgója boldog párkapcsolatban él Fiviane Brînzăval, akivel már az esküvőjüket tervezik - számolt be róla a digisport.ro.

- Ő az a nő, aki a legboldogabbá tesz! Megtaláltam azt az embert, aki kiegészít engem, sok időt töltöttünk együtt, és rájöttünk, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Fiviane és én is a házasságon gondolkodunk, szeretnénk egy szép családot alapítani - idézte Filipet az antenastars. A játékos Instagram-sztorija alapján a napokban már tartottak is egy szertartást, a futballista kedvese pedig már Fiviane Filipként van jelen a platformon, de a Digi Sport szerint egy nagy lagzit is terveznek majd nyárra.

Filipnek korábbi házasságából egy gyermeke is van, a labdarúgó ex-felesége néhány hónappal ezelőtt beszélt arról, miért váltak el.

- Elsősorban a vallással voltak problémák, ez volt az első akadály, amely közénk állt. Próbálkoztam, hogy én legyek, aki lép egyet felé, de úgy vagyok jó, ahogy vagyok, ortodoxként - mondta néhány hónapja Steliano Filip volt felesége. A cikkben arról írnak, hogy Filip három éve tért át a pünkösdizmusra, ezért volt a hitbéli különbség közöttük.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai-pótlás?
A Hoffenheimtől az osztrák Christoph Baumgartner, a Lens csapatától a belga válogatott Lois Openda érkezhet.
Vasas
Iyinbor Patrick
A Vasas bejelentette, hogy Iyinbor Patrick kölcsönszerződése lejártával visszatér a Ferencvároshoz és eldőlt az is, hogy a következő szezonban nem az angyalföldieknél folytatja karrierjét.
ZTE
Ricardo Moniz
Hivatalossá váltak az elmúlt napok sajtóhírei: a ZTE-től az előző szezon végén távozó vezetőedzőt kinevezte a horvát élvonalbeli Slaven Belupo.
Tovább az összes átigazoláshoz