Tarol a neten a felvétel, amin Fabregas és Messi felesége falatnyi bikiniben játszadozik egymással a hóban - videó

Ezzel a videóval köszöntötték fel Lionel Messi szerelmét.
Nyikes Zoltán 2023. február 28., kedd 18:14
Ezzel a videóval köszöntötték fel Lionel Messi szerelmét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 28., kedd 18:14

Cesc Fabregas felesége, Daniella Semaan az Instagramon köszöntötte fel születésnapján Lionel Messi párját, Antonela Roccuzzót, ám ennek nem feltétlenül csak a PSG-sztár szerelme, hanem a követők is rendkívül örültek.

A bombázó Daniella ugyanis egy olyan korábbi közös videót osztott meg közösségi oldalán, ahol ő és a szintén rendkívül csinos Antonela egy falatnyi bikiniben játszadoznak a nagy hóban, majd gyorsan visszasietnek a fűtött, gőzölgő medencébe.

Antonella egyébként vasárnap ünnepelte 35. születésnapját, egy nappal később pedig újfent ünnepelhetett, hiszen férje nyerte az Év Játékosa-díjat a FIFA-gálán.

Messi és Fabregas korábban éveken keresztül voltak csapattársak a Barcelonánál, a két család ekkor került nagyon közel egymáshoz, azóta is számos közös nyaraláson és programon vesznek részt.

Videó: Instagram

Olvastad már?
Pikáns fogadalom: Meztelenül fog végigmenni Nápoly utcáin a dögös modell, ha kedvenc csapata megnyeri a BL-t - fotók
Az olasz modell bízik kedvenc csapata végső sikerében.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz