Fotó: Instagram

Pikáns fogadalom: Meztelenül fog végigmenni Nápoly utcáin a dögös modell, ha kedvenc csapata megnyeri a BL-t - fotók

Az olasz modell bízik kedvenc csapata végső sikerében.
Nyikes Zoltán 2023. február 27., hétfő 11:20
Fotó: Instagram
Az olasz modell bízik kedvenc csapata végső sikerében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 27., hétfő 11:20

Az OnlyFans-modell, Paola Saulino ígéretet tett arra, hogy egy nyitott tetejű autóbuszon, meztelenül járja be Nápoly utcáit, ha kedvenc csapata, a Napoli megnyeri a Bajnokok Ligája mostani kiírását - idézi a Daily Star az olasz szépséget.

A cikk felidézi, Paola tavaly azután került a címlapokra, miután elárulta, hogy viszonya volt a Chelsea egyik játékosával.

A modell ezúttal úgy véli, a Napoli játékosai halhatatlanná válhatnak a szezon végén, és jót nevetett azon, amikor arról kérdezték, hogy egy angol klub ki tudná-e ejteni őket a BL-ben.

- Nem félnék egyetlen angol csapattól sem. Az angol szurkolók mindig azt hiszik, hogy a PL-csapatok a legjobbak a világon, aztán szembejön velük a valóság, mint a Liverpool esetében. Őszintén szólva, csak a Citytől félek egy kicsit. De hihetetlen, amit a Serie A-ban csinálunk. Ellentétben a Premier League-gel, ahol az Arsenal a City sarkában van, a Napolinak nincs riválisa a bajnokságban, így nincs összehasonlítási alap - nyilatkozta az olasz modell.

Mint ismert, a nyolcaddöntő első felvonásán a Napoli 2-0-ra verte idegenben a Frankfurtot, így fél lábbal már a negyeddöntőben érezheti magát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz