2024.04.30. Szoboszlai Dominik szerződés aláírása

Szoboszlai meglepő új csapatban - egy világcég igazolta le a magyar csapatkapitányt

Hosszú távú együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és az egyik legnagyobb hazai gyorsétterem-hálózat.
Csakfoci.hu 2024. május 9., csütörtök 12:53
2024.04.30. Szoboszlai Dominik szerződés aláírása
Hosszú távú együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és az egyik legnagyobb hazai gyorsétterem-hálózat.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 9., csütörtök 12:53

Hosszú távú, több évre szóló együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik és a magyarországi McDonald's. A partnerség első lépéseként május 30-án, a Szoboszlai Live eseményen a szurkolók is megismerhetik Domi kedvenc mekis menüjét, ami június 4. után bárki számára elérhető lesz. Az együttműködés részeként a válogatott labdarúgó a hazai Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját is segíteni fogja.

A 2020-ban az Egyesült Államokban elindults "Famous Orders Super Bowl"-reklámfilm sikerén felbuzdulva a gyorsétterem-hálózat lehetővé tette a rajongók számára is, hogy megrendelhessék kedvenc hírességük kedvenc mekis menüjét. A Famous Orders (itthon: "Mekis kedvencek") elsőként itthon a Szoboszlai Dominik kedvenc mekis termékeiből összeállított menü („Domi Mekis kedvence”) lesz majd.

- Korábban többször szóba került már, hogy valahogy természetes kapcsolatom van a McDonald’s-szal. Egy-egy sikerélmény, vagy elért eredmény után a Meki is gyakran képbe került. Szuper érzés és megtisztelő, hogy egy ilyen világmárka partnere lehetek. Különleges számomra, hogy idehaza az én kedvenceimmel ismerkedhetnek meg először a mekirajongók, és ezzel világsztár előadók és sportolók sorához csatlakozhatok – mondta Szoboszlai Dominik.

- Nem számít, milyen sikeres vagy híres vagy, bárkinek lehet egy kedvenc McDonald's menüje. Ez a McDonald’s Famous Orders kampányának alapgondolata. Amikor a hazai bevezetést terveztük, nem volt kérdés, hogy itthon is egy igazi világsztárral dolgozzunk együtt. Adta magát, hogy a helyi Mekis kedvencek kampányunkat egy izgalmas egyedi választással, Domi kedvenceivel indítsuk el. Reméljük, hogy vendégeinknek és Dominik rajongóinak egyaránt nagy örömet szerzünk ezzel a menüvel. Együttműködésünket több évre tervezzük, amely során Dominik az idén 30 éves Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány missziójában is részt vesz – nyilatkozta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz