Szalai Attila pár kiló paprikával lett a foci-Eb magyar arca - fotó

Egy rendhagyó rendezvényt tartott a német Hoffenheim a nyári foci-Eb jegyében. Az est egyik főszereplője és arca Szalai Attila volt.
Csakfoci.hu 2024. január 19., péntek 16:15
Egy rendhagyó rendezvényt tartott a német Hoffenheim a nyári foci-Eb jegyében. Az est egyik főszereplője és arca Szalai Attila volt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 19., péntek 16:15

A Bundesligában szereplő Hoffenheim szerda este egy újévi fogadásra hívta partnereit, szponzorait és "barátait" a PreZero Arénába - a meghívásnak végül mintegy 400 vendég tett eleget.

A rendezvényen a klub a "2024-es Európa-bajnokság" mottója alatt tartott bemutatót a vendégeknek, a klub kreatív munkatársai tematikus állomásokat terveztek azon hét országról, amelyeknek válogatottjában a Hoffenheim játékosai vehetnek részt vehetnek a nyáron. Németország, Hollandia és Horvátország mellett nagy valószínűséggel Törökország (Özan Kabak), Ausztria (Florian Grillitsch), Magyarország (Szalai Attila) és Dánia (Robert Skov) Európa-bajnoki csapatában is szerepelnek majd itteni futballisták.

A játékosok az országokra jellemző "kellékek" előtt hosszasan beszélgettek a vendégekkel - Szalai Attila és Magyarország esetében ez a kellék a paprika volt, jónéhány darabbal együtt pózolt a magyar védelem alapembere.

Olvastad már?
Meglepő: Van, amiben Szoboszlai Dominik a Premier League egyik legrosszabb játékosa
Sok lövés, kevés gól - Szoboszlai Dominik az egyike a legtöbbet próbálkozó, de egyelőre ritkán a kapuba találó futballistáknak a Premier League-ben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz