Méregdrága luxusban laknak Cristiano Ronaldóék Szaúd-Arábiában - fotókon a mesebeli lakosztály

17 szobás, kétemeletes királyi lakosztály jutott Cristiano Ronaldónak és családjának Szaúd-Arábiában, mindez havonta 113 millió forintba kerül klubjának.
Nyikes Zoltán 2023. január 9., hétfő 16:03
17 szobás, kétemeletes királyi lakosztály jutott Cristiano Ronaldónak és családjának Szaúd-Arábiában, mindez havonta 113 millió forintba kerül klubjának.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 9., hétfő 16:03

A Daily Mail cikke szerint Cristiano Ronaldo gyorsan gondoskodott arról, hogy őt és családját királyi fogadtatásban részesítsék Szaúd-Arábiában.

A sztárcsatár az ország egyik legmagasabb épületében, a Kingdom Towerben található Four Seasons szálloda királyi lakosztályában él, ahonnan állítólag a legjobb kilátás nyílik a fővárosra és a legelőkelőbb környezet veszi körül. A Cristiano Ronaldo és családja által használt lakosztály a 99 emeletes szálloda felső két szintjén található és 17 szobából áll.

A Daily Mail szerint az egy hónapos tartózkodásuk nagyjából 250 ezer fontot - azaz közel 113 millió forintot - fog felemészteni a klubja számára.

Mint ismert, a Manchester Unitedtől történt viharos távozását követően a portugál támadó a szaúdi al-Nasszr együtteséhez írt alá, sajtóhírek szerint pedig évi 200 millió euróért fog focizni új csapatában, ez forintra átváltva óránként brutális bért jelent.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz