Fotó: facebook.com/NYSFC

Las Vegas, tengerpart, hegyek: Így tölti a szabadidejét az NB I-be feljutott csapat szakmai stábja - fotók

Megmutatták, hogyan pihen Tímár Krisztián vezetőedző és stábja.
Nyikes Zoltán 2024. június 6., csütörtök 19:05
Fotó: facebook.com/NYSFC
Megmutatták, hogyan pihen Tímár Krisztián vezetőedző és stábja.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 6., csütörtök 19:05

Javában zajlik a nyári szünet az NB I-es csapatoknál: a Puskás Akadémia védője lélegzetelállító környezetben házasodott össze gyönyörű szerelmével, az Eb-tartalék Lisztes Krisztián híres magyar műsorvezetővel bulizott külföldön, míg az NB I-be feljutott Nyíregyháza támadója a buli fővárosában kapcsolódott ki a szintén népszerű barátnőjével.

Ezúttal pedig a Szpari hivatalos oldaláról azt is megtudhattuk, hogyan töltik a szabadidejüket a stábtagok. Ki a tengerpartot, ki a hegyeket, ki pedig a városnézést választotta, hogy feltöltődjön családtagjai, szerettei körében. Az újra élvonalbeli Nyíregyházánál június 17-én kezdődik a felkészülés a következő idényre.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz