Két meztelen férfi miatt szakadt félbe a kupameccs: Az egyik beszaladt, a másik kerekesszékben érkezett a pályára - videó

Nem mindennapi felvételek.
Nyikes Zoltán 2023. június 20., kedd 20:55
Nem mindennapi felvételek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 20., kedd 20:55

Bizarr jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők Új-Zélandon, az Auckland City és a Bucklands Beach közötti Chatham-kupa-találkozón.

A neten vírusként terjedő felvételeken az látható, hogy javában zajlik a meccs, amikor egy férfi meztelenül berohan a pályára, illetve mögötte nem sokkal lemaradva szintén egy meztelen férfi tűnik fel egy elektromos kerekesszékben.

A játékvezető azonnal félbeszakította a mérkőzést, majd a The Sun beszámolója szerint az elektromos kerekesszékes férfit elfogták a biztonságiak, a másik rendbontó azonban megúszta.

A videó ide kattintva nézhető meg.

Olvastad már?
Felrobbantotta a netet a részegen csajozó Grealish videója
Az angol válogatott támadó ezúttal sem hazudtolta meg magát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz