Felrobbantotta a netet a részegen csajozó Grealish videója

Az angol válogatott támadó ezúttal sem hazudtolta meg magát.
Nyikes Zoltán 2023. június 15., csütörtök 17:56
Az angol válogatott támadó ezúttal sem hazudtolta meg magát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 15., csütörtök 17:56

Nem túlzás kijelenteni, hogy a múlt hét szombati Bajnokok Ligája-győzelem óta folyamatosan a Manchester City válogatott támadójáról, Jack Grealish-ről szólnak a hírek.

Amint lefújták az Inter elleni finálét, az angol játékos rögtön megadta a módját az ünneplésnek és már a mixzónában felhívta magára a figyelmet, ahogyan egy hangfallal a kezében, a zenét bömböltetve haladt el az újságírók előtt, majd állítólag több napon keresztül folytatódott a hatalmas bulizás és sörözés.

Grealish jelenleg már az angol válogatottal készül az Eb-selejtezőre, de még mostanáig is kerülnek elő videók a nem mindennapi ünnepléséről, ezúttal például az derült ki, hogyan csajozik részegen a támadó, az ünneplés során ugyanis kiszúrt egy szép lányt a tömegben.

Olvastad már?
Diósgyőr: Lovrencsics és egy korábbi DVTK-kapus is meggyőzte, aláírt egy korosztályos válogatott játékos - hivatalos
Az NB I-es újonc egy évre kölcsönvette a Hajduk Split kapusát, Karlo Senticet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz