Fotó: Instagram

Izgalmas fotók a dúskeblű influenszerről, aki azt állítja, hogy lefeküdt Cristiano Ronaldóval

A portugál klasszis tagadja az influenszer által elmondottakat.
Nyikes Zoltán 2023. március 2., csütörtök 20:16
Fotó: Instagram
A portugál klasszis tagadja az influenszer által elmondottakat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 2., csütörtök 20:16

Egy venezuelai influenszer, Georgilaya azt állítja, hogy tavaly március 25-én lefeküdt Cristiano Ronaldóval, amikor a portugál válogatott a katari világbajnokságra készült. A csinos nő elmondása szerint CR7 az észak-portugáliai Vila Nova de Gaia Solverde nevű szállodájának 312-es szobájába hívta fel őt, és ott került sor az együttlétre is.

Georgilaya hozzátette, az eset előtt csinált egy közös szelfit a hotelben Cristiano Ronaldóval, majd nem sokkal később a portugál támadó szöveges üzenetben hívta el a szobájába.

Az influenszer kiemelte, hogy beleegyezett a szexbe, de utána kihasználva érezte magát, illetve megjegyezte azt is, hogy nem azért hozta nyilvánosságra  azokat az üzeneteket, amiket állítólag Ronaldótól és barátjától, José Semedótól kapott, mert hírnevet vagy pénzt akar szerezni.

– Amikor elolvastam az üzenetet, arra gondoltam, hogy ha odamegyek, akkor csak beszélgetünk, jobban megismerjük egymást, talán még több fotót is készíthetek. Nem gondoltam, hogy abban a helyzetben szex is lesz, de a tény az, hogy megtörtént. Részemről megtörtént a beleegyezés, de ennek ellenére úgy érzem, hogy Cristiano Ronaldo hírneve és hatalma manipulált – idézi a The Sun Georgilayát.

Cristiano Ronaldo dühösen cáfolta a portugál médiában megjelent állításokat, szóvivőjén úgy nyilatkozott, hogy ezek a hírek hamisak és aljas rágalmak.


Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz