Fotó: Instagram

Izgalmas fotók a dúskeblű influenszerről, aki azt állítja, hogy lefeküdt Cristiano Ronaldóval

A portugál klasszis tagadja az influenszer által elmondottakat.
Nyikes Zoltán 2023. március 2., csütörtök 20:16
Fotó: Instagram
A portugál klasszis tagadja az influenszer által elmondottakat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 2., csütörtök 20:16

Egy venezuelai influenszer, Georgilaya azt állítja, hogy tavaly március 25-én lefeküdt Cristiano Ronaldóval, amikor a portugál válogatott a katari világbajnokságra készült. A csinos nő elmondása szerint CR7 az észak-portugáliai Vila Nova de Gaia Solverde nevű szállodájának 312-es szobájába hívta fel őt, és ott került sor az együttlétre is.

Georgilaya hozzátette, az eset előtt csinált egy közös szelfit a hotelben Cristiano Ronaldóval, majd nem sokkal később a portugál támadó szöveges üzenetben hívta el a szobájába.

Az influenszer kiemelte, hogy beleegyezett a szexbe, de utána kihasználva érezte magát, illetve megjegyezte azt is, hogy nem azért hozta nyilvánosságra  azokat az üzeneteket, amiket állítólag Ronaldótól és barátjától, José Semedótól kapott, mert hírnevet vagy pénzt akar szerezni.

– Amikor elolvastam az üzenetet, arra gondoltam, hogy ha odamegyek, akkor csak beszélgetünk, jobban megismerjük egymást, talán még több fotót is készíthetek. Nem gondoltam, hogy abban a helyzetben szex is lesz, de a tény az, hogy megtörtént. Részemről megtörtént a beleegyezés, de ennek ellenére úgy érzem, hogy Cristiano Ronaldo hírneve és hatalma manipulált – idézi a The Sun Georgilayát.

Cristiano Ronaldo dühösen cáfolta a portugál médiában megjelent állításokat, szóvivőjén úgy nyilatkozott, hogy ezek a hírek hamisak és aljas rágalmak.


Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz